Can Yaman’dan Yeni Dizisi ‘Can Borcu’na Dair İlk Açıklama!

Can Yaman’dan Yeni Dizisi ‘Can Borcu’na Dair İlk Açıklama!
Ekranlar yeni bir diziyle daha tanışmak üzere. Can Yaman'ın yeni projesi Can Borcu Gold film tarafından hazırlanmaya başlandı. detaylar haberimizde!

Gold Film tarafından hazırlıkları başlayan ve başrolünde ünlü oyuncu Yaman’ın oynayacağı Can Borcu Dizisi ile ilgili gelişmeler her geçen gün daha da netleşmeye ve proje bir cisme kavuşmaya başladı. İki sezon Star Tv’de yayınlanan ve seyircinin çok sevdiği romantik komedi dizi Erkenci Kuş’ta rol alan ve buradaki performansıyla oldukça beğenilen Can Yaman yine bir Gold Film projesi olan Can Borcu’mda da başrol oynayacak. Hazırlıkları başlayan ve yapımcılığını Faruk Turgut’un yapacağı Can Borcu ile ilgili detaylar haberimizde!

Can Yaman’dan Can Borcu Dizisi Açıklaması!

Hazırlıkları başlayan ve Gold Fim tarafından projelendirilen yeni dizi Can Borcu yakında ekrana gelmeye hazırlanıyor. Henüz yayıncı kanalı belli olmayan dizinin başrolünde oynayacak olan yakışıklı oyuncu Can Yaman yeni dizisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Can Yaman açıklamasında “Faruk (Turgut) ile yapacağımız yeni dizimizin adı ‘Can Borcu’ ve Beyrut’ta geçecek. Orada holding sahibi bir işadamını oynayacağım.

Canlandırdığım karakter düğüne 2 gün kala Beyrut’tan bir telefon alacak. Yıllar önce hayatını kurtaran eski şoförü ondan kızını kurtarması için yardım isteyecek. O da can borcunu ödemek için Beyrut’a gidecek. Dizinin adı ‘Can Borcu’ zaten. Çokça aksiyon sahnelerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Can Borcu’nda Can Yaman’ın Partneri Kim Olacak?

Hazırlıkları başlayan ve erkek başrolünde Can yaman’ın rol alacağı Can Borcu adlı dizide kadın başrol oyuncusunun kim olduğu seyirciler tarafından araştırılmaya başlandı. Yapımcılığını Faruk Turgut’un yapacağı dizinin oyuncu castıyla ve kadın başrol oyuncusuyla ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. Yapım ekibinin hikayeye odaklandığı açıklanırken cast çalışmalarının kısa zamanda başlayacağı belirtildi.

2020 yılının Mart ayında başlaması planlanan dizinin yayıncı kanalı da henüz netlik kazanmadı. Ancak Gold Filmin yayıncı kanal konusunda Star Tv ve Show Tv gibi kanallarla görüşmeler halinde olduğu ve kısa zamanda yayıncı kanal konusunda bir gelişme olacağı açıklandı. Kulislerde yer alan bilgilere göre yeni dizinin de Can yaman’ın son olarak oynadığı Erkenci Kuş gibi Star Tv’de yayınlanacak. Ayrıca Erkenci Kuş’un Gold Film tarafından hazırlandığı düşünüldüğünde bu söylentilerin hiçte yabana atılır yanı olmadığı görülüyor. Yine de her durumda yakın zamanda yayıncı kanalın adı belirlenmiş olacak.

01-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar