Can Yaman’ın Bay Yanlış Dizisine Üç Bomba İsim Daha Katıldı!

Can Yaman’ın Bay Yanlış Dizisine Üç Bomba İsim Daha Katıldı!
Gold Film tarafından yaz sezonu için hazırlıkları süren ve başrolünde Can Yaman ve özge Gürel’in rol alacağı diziye yeni isimler dahil oldu. İşte o isimler!

Seyircinin heyecanla ve biraz da merakla beklediği dizi olan Bay Yanlış ile hemen her gün bir haber geliyor. Dizinin yaz sezonunda ekrana gelmesi planlanıyor. Yayıncı kanal henüz tam olarak belli olmasa da yapımcı şirket Gold Film daha önce Erkenci Kuş Dizisi’nin yayıncı kanalı olan Star Tv ile anlaşacak gibi görünüyor. Yaz dizisi olarak hazırlıkları süren yapım Gold Film tarafından hazırlanırken dizinin başrolünde sosyal medya ve magazin medyasının gündeminden düşmeyen oyuncu Can Yaman ile yine güzel oyuncu Özge Gürel rol alacak. Dizinin cast çalışmaları yapımcı firma tarafından internet üzerinden yapılırken peş peşe dizinin oyuncu kadrosunda rol alacak oyuncuların haberi peş peşe geldi. Can Yaman’ın bir sezon sonra ekrana geleceği dizinin oyuncu kadrosunda rol alacak yeni isimler ise çoğu seyircinin bildiği ve sevdiği oyunculardan oldu. İşte Bay Yanlış dizisine katılacak yeni oyuncuların detayları!

Bay Yanlış Dizisinin Hazırlıkları Hızlandı!

Gold Film tarafından hazırlıkları süren ve oyuncular Can Yaman ve Özge Gürel’in başrolünde rol alacağı Bay Yanlış’ın cast çalışmaları hızlandı. Yaz sezonunda ekrana gelecek dizinin çalışmaları sürerken senaryo yazım çalışmaları da hızla devam ediyor. Aslı zengin tarafından kaleme alınan Bay yanlış’ın yönetmenliğini ise Deniz Yorulmazer üstlenecek. Mayıs ayı ortasında sete çıkması beklenen dizinin Star Tv’de ekrana gelmesi bekleniyor. Dizinin cast çalışmalarında bugün gelen haberler ise çalışmaların hızlandığını gösteriyor. Can Yaman ve Özge Gürel’in rol alacağı diziye ayrıca Lale Başar, Feri Baycu ve Suat Sungur’da dahil oldu. Lale Başar’ın Bay Yanlış’ta Can Yaman’ın annesi rolünde yer alacağı belirtilirken Özge Gürel’in annesini ise Feri Baycu üstlenecek.

Bay Yanlış’ın Konusu Ne?

Gold Film tarafından hazırlıkları hızlandırılan yazlık dizi Bay yanlış’ın konusu ile ilgili net bir bilgi verilmezken dizinin yanlış aşklar yaşayan bir adamın (Can Yaman) bir kez daha yeniden bir kadına aşık olmasının hikayesinin anlatılacağı tahmin ediliyor. Romantik komedi türünde ele alınması beklenen dizi ayrıca yurtdışına pazarlanmada kolaylık olması için özellikle Can Yaman ve Özge Gürel’in isimlerinin seçildiği tahmin ediliyor. Seyircinin bu zor günlerde heyecanla beklediği yapımla ilgili gelişmeler oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

11-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar