Çatı Katı Aşk 1. Bölüm izle

Çatı Katı Aşk 1. Bölüm izle
Çatı Katı Aşk 1. Bölüm izle! Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk ilk bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen diziyi tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Kanal D’nin yeni yaz dizisi Çatı Katı Aşk 1. bölümüyle ekrana geldi. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Denizci gibi başarılı oyuncuları başrollerinde buluşturan dizi ilk bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler dizinin ilk bölümünü tek parça izlemek için arama motorunda araştırma yapıyorlar. Çatı Kapı Aşk konusu ne? İlk bölüm tek part nasıl izlenir? İşte detaylar!

ÇATI KATI AŞK 1. BÖLÜM İZLE

Mia Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan Çatı Katı Aşk dizisinin 1. bölümünü izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler ‘Çatı Katı Aşk 1. bölüm izle’ araması yapıyorlar. Dizinin bu akşam yayınlanan ilk bölümünü Kanal D resmi internet sitesi üzerinden veya aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

ÇATI KATI AŞK İZLE

ÇATI KATI AŞK KONUSU

Yeşilçam filmleri tadında hikayeye sahip olan Çatı Katı Aşk dizisi Romantik Komedi türünde bir dizi olarak dikkat çekiyor. Dizi sıcak samimi insanların bulunduğu bir mahallede geçerken bu mahallede yaşayan bir ailenin evine hiç beklenmedik bir anda iki misafir dahil olur. Bu iki misafirin dahil olmasıyla ailede olaylar bir anda değişmeye başlar ve dahil olan bu misafirlerle ailedeki iki kişi arasında aşk yaşanmaya başlar. Küçük yalanlarla başlayan hikayede bu yalanlar daha sonra söyleyenlerin başına dert açacak. Çatı katı Aşk her şeyden önce bir aşk dizisi olarak görülse de dizinin içinde hayata yeni katılanların, dünyaları sırtında taşıyanların ve yuvayı ilmek ilmek örenlerin Samim içten bir hikayesidir.

ÇATI KATI AŞK DİZİSİNDE KİM KİMDİR?

Birbirinden başarılı oyuncuları oyuncu kadrosunda bulunduran dizide Furkan Andıç (Ateş Avcı), Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz), Yiğit Kirazcı (Demir Yılmaz), Nilay Deniz (Yasemin Çetin), Renan Bilek (Celal Yılmaz), Tülay Günal (Perihan Yılmaz), Erhan Yazıcıoğlu (Asaf Avcı), Ebru Aykaç (Gülriz Avcı), Burak Tamdoğan (Filozof Emin), Pelin Öztekin (Süheyla Durmaz), Bülent Seyran (Şuayip Durmaz), Bedia Ener (Saadet Yılmaz) karakterine hayat vermektedir.

Çatı Katı Aşk Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de!

09-07-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar