Çatı Katı Aşk 2. bölüm izle

Çatı Katı Aşk 2. bölüm izle
Çatı Katı Aşk 2. bölüm izle; Çatı Katı Aşk dizisinin 16 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanan 2. bölümünü HD ve tek parça olarak izlemek için detaylar.

Çatı Katı Aşk 2. bölüm izle; Kanal D tarafından ekrana getirilen ve Mia Yapım tarafından hazırlanan Çatı Katı Aşk dizisi 16 Temmuz Perşembe akşamı 2. bölüm ile ekrana gelecek. Yaz döneminin dikkat çekici dizileri arasına adını yazdıran Çatı Katı Aşk dizisi yine büyük bir topluluk tarafından izlenecek. Herkes heyecanla dizinin yeni bölümünü nereden izleyebileceğiyle ilgili araştırmalar yapıyor. Çatı Katı Aşk dizisi internet üzerinden hangi adreste izlenebilir. Yeni bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca ilgiyle izlediğiniz diziyle ilgili tüm bilgilere de bu adresten ulaşabilirsiniz.

ÇATI KATI AŞK 2. BÖLÜM İZLE

Bildiğiniz gibi yaz dizileri oldukça popülerliğe sahip. Yayınlanan bölümler reytinglerde başarılı sonuçlar elde ediyor. Çatı Katı Aşk da dahil olmak üzere tüm diziler milyonlarca kişi tarafından internet üzerinden merakla takip ediliyor. Çatı Katı Aşk dizisinin bu akşam yayınlanan bölümünü canlı olarak ya da yayınlandıktan hemen sonra izlemek için bu adreste bulunan bağlantılara tıklamanız yeterli. 

ÇATI KATI AŞK İZLE

Çatı Katı Aşk 1. bölümde neler yaşanmıştı?

Tamirhaneye gelen lüks arabayı tamir etmekle uğraşan Ateş, arabanın altındayken Ayşen çıkagelir. O sırada Ayşen, arabanın altında yer alan kişinin Hilmi Usta olduğunu düşündüğünden hemen konuşmaya başlar. Sonrasında da onun aslında Ateş olduğunu fark eder büyük şaşkınlık yaşar. İkili arasında bir çekim yaşanır. Oldukça ilginç bir şekilde başlayan hikayelerinin iyi bir şekilde devam ettiği söylenemez. Birbirlerinden hoşlanan ikilinin yolları yeniden kesişecektir. Evlerindeki çatı katı kiralanınca yine kendilerini yan yana bulurlar.

Çatı Katı Aşk dizisi oyuncu kadrosu

Çatı Katı Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz, Renan Bilek, Tülay Günal, Beda Ener, Pelin Öztekin, Bülent Seyran, Burak Tamdoğan ve Ebru Aykaç gibi isimler yer alıyor. Çatı Katı Aşk dizisi Mia Yapım imzası taşıyor. Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı'nın senaryosunu kalame aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Yaz aylarında bol bol Kanal D ekranlarında göreceğimiz Çatı Katı Aşk dizisi her Perşembe akşamı saat 20:00'da yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak.

16-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar