Cem Uçan Attan Nasıl Düştüğünü Anlattı!

Cem Uçan Attan Nasıl Düştüğünü Anlattı!
Payitaht Abdülhamid dizisinde attan düşerek kolunu kıran ve belinde de kırıklar meydana gelen oyuncu Cem Uçan o anları ve yaşadığı olayı detaylarıyla anlattı!

Bu günlerde TRT 1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid Dizisinde Ahmet Celalettin paşa karakterini canlandıran başarılı oyuncu Cem Uçan yine bu dizi de başına gelen talihsiz kazayı ilk kez detaylarıyla anlattı. Dizinin çekimlerine ara vermesi dolayısıyla oyuncular evlerinde kendilerini karantinaya aldılar. Ama hafta da bir Youtube üzerinden canlı yayında bir araya geliyorlar. Son canlı yayında başından geçen talihsiz olayı anlatan cem Uçan Payitaht Abdülhamid setinde yaşadığı attan düşme olayını detaylarıyla anlattı. Cem Uçan kaza sonra sı acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. İşte detaylar!

Atı Ciddiye Almadım!

Payitaht Abdülhamid dizisinde Ahmet Celalettin paşa karakterini başarıyla canlandıran aksiyon sahnelerinin başarılı oyuncusu Cem Uçan dizide yaşadığı attan düşme olayını detaylarıyla anlattı. Youtube üzerinden arkadaşlarıyla canlı yayında buluşan Cem Uçan sorulan bir soru üzerine “maalesef o at binmesi ile kolumdan bir ameliyat geçirdim. Belimde küçük kırıklar oluştu. At bence çok alıngan bir hayvan. Beni bu hale getiren at, gerçekten çok enteresan bir hayvandı. Koşmak istemeyen, koşmayan, hayvan 4 nala kalkmıyor, dünyadan bezmiş. Beni bu hale getirdi. Onun da hayatı boyunca atacağı birisi vardı o da bana denk geldi.” İfadelerini kullandı. Uçan bugüne kadar çok sert atlara bindiğini ama o gün bu atı ciddiye almadığını ve bunun sonucunu yaşadığını bundan da büyük ders çıkarttığını ifade etti. Cem Uçan “Benim hatamdı, çok gevşek davrandım üstünde. İnsanın ya da hayvanın görüntüsü ne olursa olsun, ciddiye almayı bir kez daha öğretti bana. Çok şükür iyiyim şimdi” açıklamasını yaptı.

Artık Aksiyon Sahnelerinde Oynamak İstemiyorum!

Başarılı aksiyon sahnelerinin aranılan oyuncusu olan Cem Uçan “artık 44 yaşına geldim. Çok yorucu sahneler. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Biz izleyiciler için yoruluyoruz, her zaman da yorulmaya hazırız” ifadelerini kullandı. Cem uçan kamera önündeki aksiyon ile profesyonel spor arasında çok fark olduğunu, kamera önündeki aksiyonun daha zor olduğunu da özellikle vurguladı. Uçan “Profesyonel bir ring sporcusunun kamera önünde aksiyon yapabilmesi için o bildiği profesyonel şeylerin çoğunu unutması lazım. Çünkü kamera önünde aksiyonel anlamda biraz daha büyük, göstererek yapıldığı için bunu unutup tekrar kamera önündeki aksiyon oyunculuğunu beynine adapte etmesi lazım” ifadelerini kullandı.

01-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar