Çocuk dizisinde kim kimdir?

Çocuk dizisinde kim kimdir?
Star TV'den ekrana gelen Çocuk dizisi ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Peki yeni başlayan Çocuk dizisinde kim kimdir?

Star Tv ekranlarında yepyeni bir dizi başladı. Bir ailenin ve 4 annenin etrafından dönen Çocuk dizisi, ilk bölümüyle ilgi çekmeyi başardı. Başrollerinde Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Ceyda Ateş, Merve Çağıran, Kenan Acar ve Nimet İyigün Nalbant'ın yer aldığı Çocuk dizisinde kim kimdir?

Çocuk dizisinde kim kimdir?

Asiye Karasu

Asiye Karasu karakterine Nazan Kesal hayat veriyor. Asiye, Karasu ailesinin reisidir. Yıllar önce kocası onu ve çocuklarını terk edip gitmiştir. Hayatını çocukları Ali Kemal ve Murat'a adamıştır.

Hasan Çetin

Hasan Çetin karakterine İsmail Hacıoğlu hayat veriyor. Asiye'nin gayrimeşru oğlu olan Hasan'ın çocukluğu yetimhane köşelerinde geçmiştir. Yetimhaneden çıkar çıkmaz kendini kirli işlerin içinde bulmuştur. Öfkeli yapısıyla dikkat çeken Hasan, Akça'ya aşıktır, hatta ondan bir çocuğu vardır. Öfkesi nedeniyle Akça kendisinden uzaklaşmıştır.

Ali Kemal Karasu

Ali Kemal Karasu karakterine Serhat Teoman hayat veriyor. Özverili ve iyi niyetli bir adamdır. Babaları evi terk ettikten sonra annesi onu şirketin başına geçirmiştir. Ailenin hayırlı evladıdır, annesinin yüzünü hiçbir zaman kara çıkarmamıştır. Şule ile evlidir. İki çocuğa sahip olan Ali Kemal, oldukça iyi bir babadır.

Şule Karasu

Şule Karasu karakterine Ceyda Ateş hayat veriyor. Şule, Ali Kemal'e büyük bir aşkla bağlı olsa da aşkının karşılığını kocasından göremez. Aslında evliliklerini dengede tutan kişi kayınvalidesi Asiye'dir. Evliliklerinin başında çocuk sahibi olamayınca kocasıyla birlikte Efe adında bir çocuğu evlat edinmişlerdir. Aradan bir süre geçtikten sonra Ali Kemal ile birlikte çocuklarını kucaklarına alırlar. Doğumdan sonra Efe'ye olan tüm ilgisini keser.

Akça Yılmaz

Akça Yılmaz karakterine Merve Çağıran hayat veriyor. Hayat kadını bir anne ve adını bile bilmediği bir babanın kızıdır. Akça, fakir denebilecek bir hayat sürmektedir. Onu memnun olmadığı hayattan Hasan adındaki bir gencin kurtaracağını düşünür. Ondan hamile kalarak sefaletten kurtulacağını düşünse de işler böyle gelişmez. Hasan, Akça'nın düşündüğü gibi bir adam çıkmaz. Hasan'dan şiddet gören Akça, oğlu da zarar görmesinde diye oğlunu zengin bir aileye vermek zorunda kalır. 

Murat Karasu

Murat Karasu karakterine Kenan Acar hayat veriyor. Karasu ailesinin en küçüğü olan Murat, ayrıca ailenin hayırsız evladıdır. Sorumluluk almayı sevmez, hayatını ciddiyette uzak sürdürür.

Emine Yılmaz

Emine Yılmaz karakterine Nimet İyigün Nalbant hayat veriyor. Çıkarcı bir kadın olan Emine, bu yolda kızını bile önemsemez. Eski bir hayat kadınıdır. Bu yüzden kızı Akça ile arası açıktır.

13-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler