Çocuk dizisi nerede çekiliyor?

Çocuk dizisi nerede çekiliyor?
Yeni sezonda Star TV'den ekrana gelecek Çocuk dizisiyle ilgili bilgiler. Çocuk dizisi nerede çekiliyor? Kimler rol alıyor, konusu ne?

Star TV ekranlarında Kardeş Çocukları, Kuzgun ve Benim Tatlı Yalanım dizileri gelecek sezonda da ekranda olacak. Bunların yanı sıra Sevgili Geçmiş, Güvercin, Sevdim Seni Bir Kere ve Sefirin Kızı gibi diziler Star TV'den ekrana gelmeye başlayacak. Bu gibi dizilerin yanında Çocuk dizisi de yeni sezonda Star TV'den ekrana gelecek dizilerden bir tanesi olacak. Oyuncu kadrosunda Kenan Acar, Merve Çağıran, Ceyda Ateş, Serhat Teoman, Nazan Kesal, Burak Ali Özkan, Mehmet Emin Güney ve Oya Lina Tabanlı gibi isimlerin bulunduğu Çocuk dizisi Eylül ayında ekrana gelmeye başlayacak. 1441 Prodüksiyon imzası taşıyan Çocuk dizisi nerede çekiliyor?

Çocuk dizisi nerede çekiliyor?

Yeni sezonda Star TV'den izleyicisine ulaşacak Çocuk dizisinin çekimleri Türk dizilerinin yüzde 90'ında olduğu gibi İstanbul'da yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde Çocuk dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Tanıtım fragmanında Sultan Ahmet Meydanı'nı görüyoruz. Çocuk dizisinin çekimleri için bir ana set kuruldu. Bu ana set Beykoz'daki eski bir kundura fabrikasında bulunuyor. Bunun yanı sıra fragmanda gördüğümüz kadarıyla Fatih civarında da çekimler sürüyor. Ayrıca İstanbul'un diğer ilçelerinde de ufak tefek çekimler yapılıyor.

Çocuk dizisinin konusu ne?

Çocuk dizisinin ana karakteri Safiye olacak. Safiye geçmişten bu yana büyük çileler çekmiş, fedakar ve cefakar bir annedir. Çocuk dizisinin ana konusu oğlunu terk etmek zorunda kalan bir kadın, annesi tarafından kaderine terk edilen küçük bir çocuk ve bu çocuğa yardım eli uzatan bir kadının hikayeler olacak. Diziye adını da bahsi geçen çocuk veriyor. Tüm bunların yanında dizide yer alan kadınların başından geçen zorlukları izleyeceğiz. Tabii ki dizilerin olmazsa olmazlarından birisi aşktır. Çocuk dizisinde de pek çok aşka tanıklık edeceğiz. 1441 Prodüksiyon imzası taşıyan ve Star TV'den ekrana gelecek Çocuk dizisinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor.

Çocuk dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Çocuk dizisinin oyuncu kadrosunu Kenan Acar (Murat), Merve Çağıran (Akça), Ceyda Ateş (Şule), Serhat Teoman (Ali Kemal), Nazan Kesal (Asiye), Burak Ali Özkan, Mehmet Emin Güney ve Oya Lina Tabanlı oluşturuyor.

23-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler