Çocuk dizisinin minik yıldızı Mehmet Emin Güney kimdir?

Çocuk dizisinin minik yıldızı Mehmet Emin Güney kimdir?
Star Tv dün akşam yepyeni dizisi Çocuk'u izleyici karşısına çıkardı. İlk bölümü ile ekranlara gelen dizinin minik yıldızı Mehmet Emin Güney kimdir?

Star Tv'nin yeni dizileri arasında yer alan Çocuk dün akşam ilk bölümü ile ekranlara geldi. Pazartesi akşamının en çok izlenenler listesine girmeyi başaran dizi sevildi mi? Çocuk dizisi reytingleri nasıl? Dizinin ilk bölümünde oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken minik yıldız Mehmet Emin Güney kimdir? Gelin Çocuk dizisinin başrol oyuncusu minik yıldız Mehmet Emin Güney'i yakından tanıyalım..

Oyuncu kadrosunda Kenan Acar, Merve Çağıran, Ceyda Ateş, Serhat Teoman, Nazan Kesal, Burak Ali Özkan, Mehmet Emin Güney ve Oya Lina Tabanlı gibi isimlerin bulunduğu yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olmayı hedefleyen Çocuk dizisi, dün akşam ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Serkan Birinci'nin yönetmenliğini yaptığı dizinin konusu izleyici ekran başına kilitledi. Dizinin ilerleyen dakikalarında bir çok sır ortaya çıkınca izleyici şaşkınlığını gizleyemedi. Dizinin başrol oyuncusu Efe'yi canlandıran Mehmet Emin Güney'in sergilediği performans izleyiciden tam puan aldı. Minik yıldız için bir çok arama yapıldı. İzleyiciler 'Çocuk dizisi Efe kimdir?', 'Çocuk dizisinin minik yıldızı Mehmet Emin Güney daha önce kaç dizide rol aldı?', 'Mehmet Emin Güney kaç yaşında ve nereli?' gibi soruların yanıtı merak ediyor..

ÇOCUK DİZİSİNİN EFE'Sİ MEHMET EMİN GÜNEY KİMDİR?

Çocuk dizisi ile ilk kez kameralar karşısına geçen minik oyuncu Mehmet Emin Güney, 214 isim arasında yapılan seçme sonucunda dizide rol almaya hak kazandı. 1441 Productions imzalı Çocuk dizisinde ilk olarak oyunculuk hayatına adım atacak olan Mehmet Emin Güney'in nasıl bir oyunculuk sergileyeceği büyük merak konusu olmuştu. İlk oyunculuk olmasına rağmen Mehmet Emin Güney, Star Tv izleyicilerinden tam not almayı başardı. 

Minik yıldız Mehmet Emin Güney, 2012 yılında dünyaya gelmiştir. Annesi Fatma hanım tarafından Gün Menajerliğe kaydı yaptırılarak oyunculuk eğitimi başlamıştır. Çocuk dizisinin çekimleri için aranan çocuk oyuncular arasından seçilmiştir. İlk deneyimi Star Tv'nin yeni dizisi olmuştur. Minik oyuncu Mehmet Emin Güney, daha önce hiçbir dizide rol almamıştır.

ÇOCUK DİZİSİ OYUNCU KADROSU:

Çocuk dizisinin oyuncu kadrosunu Kenan Acar (Murat), Merve Çağıran (Akça), Ceyda Ateş (Şule), Serhat Teoman (Ali Kemal), Nazan Kesal (Asiye), Burak Ali Özkan, Mehmet Emin Güney ve Oya Lina Tabanlı oluşturuyor.

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar