Çukur 115. Bölüm İzle

Çukur 115. Bölüm İzle
Çukur 115. Bölüm İzle; 8 Şubat pazartesi akşamı 115. Bölümüyle ekrana gelen Çukur’un yayınlanan 115. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 115. Bölüm İzle; Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Necip Memili, Barış Arduç, Rıza Kocaoğlu ve Mustafa Kırantepe’nin rol aldığı Çukur dizisi 115. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kanalın efsaneleri arasına giren ve tam bir fenomen olan dizi Pazartesi günlerinin en çok seyredilen yapımları arasında yer alırken her hafta birbirinden heyecanlı ve gerilimli sahnelerle sevenlerini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Dört sezondur Çukur’da Koçovalılar Ailesi’nin yaşadıklarının anlatıldığı ve pazartesi günlerinin en çok seyredilen yapımı olan ve rakiplerine korkulu rüyalar gördüren Çukur bu akşamda yine heyecan kasırgası estirecek. 4. Sezonunda olan ve halen büyük bir heyecanla takip edilen Çukur bu akşam yine nefesleri kesecek bir bölümle ekranlarda olacak. Çukur bu akşam saat 20.00’da 115. Bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor.

ÇUKUR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarında dördüncü sezonunda olan ve seyircinin heyecanla takip etti dizi özellikle genç kitle arasında tam anlamıyla bir efsaneye, fenomene dönmüş durumda. Koçovalılar ailesinin yaşadıkları ve çukurda geçen hikayeleri nefessiz takip eden seyirciler son bölümde Yamaç’ın başına gelenlerle adeta şok oldu. Yakalanarak bilinmeyen bir yere götürülen Yamaç Kulkan tarafından Afganistan’a kaçırılmıştır ve oldukça zor durumdadır. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Yamaç’ı nelerin beklediğini seyirci heyecanla takip edecek.

Çukur 115. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv’nin pazartesi akşamlarına damga vuran ve tam dört sezondur reytinglerde zirvede olan Çukur yayınlanan 115. Bölümde seyirciye nefessiz anlar yaşatıyor. Koçovalılar arasındaki sürtüşmeler tam sükunete erdi ve sonunda sulh oldu derken Yamaç’ın Kulkan tarafından Afganistan’a kaçırılması ve akıbetinin bilinmemesi herkesi şok içinde bırakırken Çukur’a geri dönen amca Cumali’nin gelişi ise bir o kadar heyecan yaratmıştır. Çukur’da adeta bir bayram havası eserken Yamaç ise kapatıldığı bir mağarada Kulkan’ın elindedir ve Çukur’a geri dönüp dönemeyeceği bilinmemektedir. Çukur bu akşam 115. Bölümüyle saat 20.00’da yine efsane sahneler ve gerilimli bir hikaye ile ekranlarda olacak. Dizide yaşananları kaçırmamak için bu akşam saat 20.00’da canlitv.biz adresinden diziyi izleyebilirsiniz.

08-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar