Deniz Bulutsuz İle İlgili Şok Gerçek!

Deniz Bulutsuz İle İlgili Şok Gerçek!
Bu günlerde en çok konuşulan isimlerden biri olan Deniz Bulutsuz’un Ozan Güven olayının bir benzerini yıllar önce yaşadığı ortaya çıktı. İşte detaylar!

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinin başında hiç şüphesiz Deniz Bulutsuz geliyor. Ünlü oyuncu Ozan Güven ile sevgili olan ve Ozan Güven’den 17 yaş küçük olan deniz Bulutsuz geçtiğimiz günlerde Ozan Güven tarafından şiddete uğradığını iddia ederek mahkemeye başvurmuş ve ünlü oyuncu aleyhine dava açmıştı. Ozan Güven’in de Bulutsuz hakkında aynı iddialarla karşı dava açmasıyla olay bir anda arap saçına dönmüş ve gözler bundan sonra kararı verecek mahkemeye çevrilmişti. Ancak Ozan Güven’e fiziksel şiddet sebebiyle dava açan Deniz Bulutsuz’un bu tür davasının ilk olmadığı ve daha önce de cinsel taciz sebebiyle başka bir ünlü isme dava açtığı ortaya çıktı. İşte haberin detayları.

Deniz Bulutsuz’dan Cinsel Taciz Davası!

Oyuncu Ozan Güven’le 6 ay birlikte olan ve ünlü oyuncudan 17 yaş küçük olan Deniz Bulutsuz’un daha önce de başka bir ünlü isme cinsel taciz sebebiyle dava açtığı ve mahkemenin bu kişiyi mahkum ettiği öğrenildi. 11 Eylül 2016 yılında Bebek’te bir barda yaşanan olayda Deniz Bulutsuz Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz’in kendisine cinsel taciz uyguladığını iddia ederek mahkemeye başvurmuştu. Deniz Bulutsuz olayda kendisine sarkıntılık ettiğini iddia ederek Caner Erdeniz’den şikayetçi olmuş ve cinsel taciz suçlamasıyla açılan davada Basketbolcu Caner Erdeniz 5 Bin 400 Lira para cezasına çarptırılmıştı. Ancak Caner Erdeniz davanın istinaf mahkemesinde bozulmasının ardından yeniden yargılanmış ve bu sefer “sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı” suçundan 2 yıl hapis cezasına çarptırılmış ve mahkeme hükmün uygulanmasını geri bırakılmasına karar vermişti.  

Omzuna Dokundum!

Bugünlerin magazin ve sosyal medya gündemini en çok meşgul eden Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz olayının benzeri yıllar önce yaşanmıştı. Olay sonrası mahkeme cinsel tacizde bulunduğuna karar verdi basketbolcu için 2 yıl hapis cezası kararı vermişti. Olayla ilgili basketbolcu Caner Erdeniz ise yaptığı açıklamada Deniz bulutsuzu uzaktan gördüğünü ve bir arkadaşına benzettiğini ifade ederek yalnızca omzuna dokunduğunu belirtmiş ve Bulutsuz’un arkadaşı olmadığını anlayınca da oradan ayrıldığını ifade etmişti. Olay sonrası eşi Caner Erdeniz’e destek çıkmıştı.

05-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar