Deniz Çakır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geri mi dönüyor?

Deniz Çakır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geri dönüyor!
EDHO 153. Bölüm Fragmanında Meryem karakterinin gündeme gelmesi heyecan yarattı. Deniz Çakır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geri mi dönüyor? İşte detaylar!

Atv ekranında dört sezondur ilgiyle izlenen, başrolünde başarılı oyuncu Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Deniz Çakır geri mi dönüyor? Salı gününün en çok izlenen dizileri arasında tam dört sezondur başarısını sürdürmeyi başaran EDHO dizisi takipçileri 'Deniz Çakır EDHO'ya geri dönüyor' iddialarının ardından haberlerin doğru olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki bu iddialar doğru mu? Deniz Çakır diziye tekrar dahil olacak mı? Diziden neden ayrılmıştı? İşte tüm detaylar!

EDHO'da üç sezon aktif rol alan Deniz Çakır, dizinin başrolünde yer alan Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Hızır karakterinin eşi Meryem karakterine hayat veriyordu. Geçtiğimiz sezon diziden ayrılma kararı alan Deniz Çakır'ın ayrılk telifi kabul edilmiş, karakter senaryo gereği yurt dışına çıkmış ve böylece diziden ayrılmıştı. Dizinin bu hafta yayınlanan fragmanında Meryem karakterinin tekrar dile getirilmesi Deniz Çakır'ın diziye tekrar dönme ihtimallerini yükseltti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Deniz Çakır'ın dönüp dönmeyeceği henüz belirsizliğini korurken, böyle bir durumda karaktere başka bir oyuncunun da hayat verebileceği düşünülüyor.

Deniz Çakır Kimdir?

Deniz Çakır, 31 Aralık 1981 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ayrancı Süper Lisesi'nde okudu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Bu dönemde sık-sık tiyatro oyunlarına giden Çakır, bir gün yine bir oyunda Zeynep Eronat'ın performansından çok etkilendi ve böyle oyuncu olmaya karar verdi. Kendisine bu dönemde hocalık etmiş isimlerden biri de Cihan Ünal'dır.

Küçükken taklit yapmayı sevdiği ve en çok Emel Sayın'ı taklit eden Çakır, mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşme kararı aldı. Birol Güven yeni dizisi Kadın İsterse için en sonunda Deniz Çakır'da karar kılmış ve oyuncu, yardımcı fakat önemli bir rol olan Alev rolüyle ilk televizyon deneyimini yapmıştır. Dizinin reytinglerinin iyi olması sayesinde önce Star TV'de daha sonra Show Tv'deki yayınıyla dikkat topladı.

Deniz Çakır en büyük çıkışını Reşat Nuri Güntekin'in Aynı adlı romanından günümüze uyarlanan'' Yaprak Dökümü'' dizisiyle yaptı. Dizi sayesinde tecrübesi ve popülaritesi artan Deniz Çakır dizide en önemli karakterlerden biri olan Ferhunde rolüyle dikkatleri çekmeyi başardı. Eylül 2011 tarihinde başlayan İffet adlı dizide yer aldı. Daha Sonra 2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında Şah Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katıldı. Bir sezonluk performanstan sonra ayrıldı. Deniz Çakır, 2015'de yayın hayatına giren ve hala devam eden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem Çakırbeyli karakteriyle başrol oynadı ve daha sonra bu diziden ayrıldı.

23-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar