Doğan Bayraktar Hercai’nin Kadrosuna Dahil Oldu!

Doğan Bayraktar Hercai’nin Kadrosuna Dahil Oldu!
Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde sete inen ve çekimlere başlayan Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai’ye yeni bir oyuncu daha katıldı. İşte detaylar!

Yeni sezon hazırlıkları sürerken eski dizilerde yeni dizilerden geri kalmamak için hazırlıklarını hızlandırmış durumdalar. Bu dizilerden biri olan ve Atv ekranlarında üçüncü sezonuyla seyirciyle buluşacak olan reyting rekortmeni dizilerden Hercai sete inerek yeni yayın dönemi için çekimlere başladı. Mia Yapım tarafından hazırlanan ve seyircinin heyecanla takip ettiği dizinin yeni sezonda da kanalın en büyük kozlarından biri olması bekleniyor. Ebru Şahi, Akın Akınöz, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu, Ahmet Tansu taşanlar, Oya Unustası ve Macit Sonka gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizinin kadrosuna bir oyuncu daha dahil oldu. Son olarak Savaşçı adlı yapımda rol alan başarılı oyuncu Doğan Bayraktar Herca’inin yeni sezon kadrosuna katıldı ve çekimlere dahil oldu. İşte detaylar!

Hercai Sete İndi!

Atv’nin ilgiyle ve heyecanla takip edilen Mia Yapım imzalı dizisi Hercai yeni sezon hazırlıkları kapsamında sete indi ve çekimlere başladı. Son iki sezondur Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan hercai yeni sezonda da aynı ilgiyi ve reytingi yakalama peşinde. Bu sebeple yapım şirketi dizinin kadrosunu yeni oyuncu ve yeni hikayelerle güçlendirmeye devam ediyor. Eylül ayında yeniden ekrana gelecek olan ve seyircinin heyecanla beklediği dizi bu sezon üçüncü sezonuyla ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümlerinin çekimleri başlamış durumda. Yeni sezonda Miran ve Reyyan karakterlerinin çalkantılı aşkına şahitlik edecek seyircilerde dizinin başlamasını dört gözle beklemeye başladı. Diziye yeni dahil olan Doğan bayraktar’ın dizide kritik bir rolle seyirci karşısına çıkacağı da gelen bilgiler arasında.

Doğan Bayraktar Kimdir?

Hercai Dizisine dahil olan genç oyuncu Doğan bayraktar 8 Ağustos 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Nişantaşı Üniversitesi Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri bölümünde eğitimini tamamlamıştır. 2015 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında Second Runner seçilmiştir. İlk oyunculuk tecrübesini Savaşçı adlı yapımla yaşayan Doğan bayraktar’ın Hercai ikinci dizisi olacaktır. Genç oyuncu rol aldığı Savaşçı dizisinde gösterdiği performansla seyircinin kalbinde taht kurarken otoriteler tarafından da tam not almıştır. Oyuncunun Hercai’de kritik bir rolle seyirci karşısına çıkacağı gelen bilgiler arasındadır.

06-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar