Doğduğun Ev Kaderindir 10. bölüm izle

Doğduğun Ev Kaderindir 10. bölüm izle
Doğduğun Ev Kaderindir 10. bölüm izle! Doğduğun Ev Kaderindir 10. bölüm ekrana geldi. Bölümü izlemek için detaylar haberde.

Doğduğun Ev Kaderindir 10. bölüm izle! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 10. bölümüyle ekrana geldi. 11 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan bölümde yine dizi severleri heyecanlandıran gelişmeler yaşandı. Yayınlanan bölümün ardından izleyiciler Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünü nerede izleyebileceğini araştırmaya başladı. Siz de Doğduğun Ev Kaderindir 10. bölüm izlemek istiyorsanız yazının devamına göz atın.

Doğduğun Ev Kaderindir 10. bölüm izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın:

Doğduğun Ev Kaderindir 10. bölüm izle

Ekranların sevilen dizilerinden OGM Pictures imzası taşıyan Doğduğun Ev Kaderindir, TV 8'den ekrana geliyor ve başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol paylaşıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bir yeni bölümüyle daha ekrana geldi. Yeni bölümü nereden izleyebileceğinizi merak ediyorsanız doğru adrese geldiniz. İlgiyle izlenen dizinin tüm yeni bölümleri youtube üzerinden yayınlanıyor. Siz de bölüme ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Sevdiğiniz ya da takip ettiğiniz dizilerin yeni bölümlerine canlitv.com adresi üzerinden ulaşabileceğiniz tekrar hatırlatalım.

Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm izle

Doğduğun Ev Kaderindir konusu

Zeynep, iki anneye sahip olmanın zorluklarını yaşamaktadır. Bir tarafta fedakar öz annesi diğer tarafta ondan beklentileri olan manevi annesi. Her zaman ikisi arasında kalan Zeynep, hangi tarafa ait olduğunu sorgularken kendince bir denge oturtmuştur. Ancak kafasını kurcalayan sorular her zamankinden daha da fazladır. Hangi ailenin kızıdır, nereye aittir? Mehdi de sorumluluk sahibi bir mahalle delikanlısıdır. Etrafındakilere kanatlarını açmaktan çekinmeyen, güvenilir bir adamdır. Herkesle arası iyiyken bir annesiyle kötüdür. Yıllarca babasına karşı içi öfkeyle dolmuştur. Ondan intikam alma hayalleri kurar. Annesi ise onu bu durumdan kurtarmak için mahalleden biriyle evlendirmek ister. Zeynep ise doğum gününde erkek arkadaşı Faruk'tan evlenme teklifi alır. Böyle bir şeyin iki sevgiliyi yakınlaştırması gerekir. Ama Zeynep, o günden sonra Mehdi'ye çekilecektir. Her şeyden sonra doğduğu eve geri dönmeye karar verir. Mehdi ve Zeynep, yıllar içinde hayatın zorluklarını tatmış, yaralı gençlerdir. Tüm bu dertleri ve sorunları ise tek başlarına değil, kenetlenerek birlikte sırtlayacaklardır.

11-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar