Doğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm İzle

Doğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm İzle
Doğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm İzle; 2 Aralık Çarşamba günü yeni bölümü yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm canlı ve HD kalitesinde izlemek için detaylar haberimizde!

Doğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm İzle; OGM Pictures taraından Çağrı Bayrak yönetmenliğinde çekilen Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümü ile 2 Aralık Çarşamba akşamı Tv8 ekranlarında olacak. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan ve gerçek hikayelerden oluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bu akşam neler olacak? Mehdi ve Zeynep yol ayrımını kabullenecek mi? Nermin'i Bayram'ın elinden kim kurtaracak? 

Dizinin hayranları tarafından Google'da aranan 'Doğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm ful Hd izle' veya Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm canlı izle' aramalarının cevabı bu haberimizde. Sizler için aşağıda oluşturduğumuz 'Doğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm izle' haberimizde canlı yayın linkine ve bölüm özetine ulaşabilirsiniz.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 22. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Doğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm İzle; İzleyicin kendinden parçalar bulduğu dizide, Mehdi ve Zeynep'in bir araya gelmesi kadar ayrılmasıda izleyiciyi yaraladı. Yaşadıkları kaos ve ayrılık süreci ikisinide etkiledi. Mehdi kendini sürekli Zeynep'in peşinde bulurken, Zeynep ayrılığından sonra sıfırdan kurmak istediği hayata adapte olmaya çalışıyor. 

Bu akşam ise Mehdi'nin Zeynep ile olan birliktelik hayalleri artık Nermin'i endişenlendirmeye başlar. Barış ve Nermin Zeynep'i korumak için çabalamaya devam eder. Sakine Mehdi'nin en büyük destekcisi iken Mehdi Zeynep'i bambaşka bir yerden yakalamaya çalışır. Zeynep'in biyolojik babası olan Bayram'ı tekrar Zeynep'in hayatına sokmaya çalışır. Mehdi'nin planlarına anlam verilemezken, Zeynep artık eski Zeynep değildir.  Bayram'a karşıda eskisi gibi olmayacaktır. 

Zeynep'in iş için Bulgaristan'a Barış ile gideceğini öğrenen Mehti'nin paranoyak kıskançlığı ve geri kazanma hayalleri başına iş açacaktır. Mehti Bayram'ı kendi evine getirir. Kazanmayı hedeflerken bambaşka bir karmaşa Mehdi'yi beklmektedir. Cemile ve Nuh'un peşinden Müjgan'da Erzurum'a taşınma kararı alır. Herkes kendi hayatlarının peşinden asılmışken Burhan'ın atacağı yalnış bir adım dizideki tüm kararkterlerin hayatlarına dokunacak ve artık kimse eskisi gibi olmayacaktır.

Çarşamba akşamlarının gerçek hikayelerden uyarlanan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm ile bu akşam TV8'de!

 

02-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar