Doğduğun Ev Kaderindir 37. Bölüm İzle

Doğduğun Ev Kaderindir 37. Bölüm İzle
31 Mart Çarşamba akşamı yeni Bölümüyle yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir’in 37. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Doğduğun Ev Kaderindir 37. Bölüm İzle; Başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Engin Öztürk, Senan Kara ve Fatih Koyunoğlu’nun rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam saat 20.00’da 37. Bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve bir kadının doğduğu ev ile büyüdüğü ev arasında nasıl kaldığını, kendi kaderini ve hayatını nasıl yaşayamadığını anlatan dizi ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanmış durumda. İlk başlardaki reytinginden uzak olsa da yinede Çarşamba akşamlarının çok sevilen dizilerinden olan Doğduğun Ev Kaderindir her hafta daha da heyecanlanan hikayesiyle ekranlarda oluyor. Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam 37. Bölümüyle saat 20.00’da Tv 8’de.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan İki sezondur tam gaz yayınlanmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisi seyirciye bir kadının kendi hayatını nasıl başkalarının eline teslim ettiğinin hikayesini anlatıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mehdi ve Zeynep arasındaki gerilim ve Barış’ın olaylara müdahalesi gittikçe artmaya başlamıştır. Özellikle Barış Zeynep’i korumak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Doğduğun Ev Kaderindir 37. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından televizyona uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir 37. Bölümde kocaman bir acı Zeynep'i ve Mehdinin ailesini bekliyor. Bu bölümde Nermin, Barış ve Zeynep’in üzerine ateş açılır. Mehdi'nin suçsuzluğu anlaşılsada ŞArtlı tahliyesi bu silhlı olaya karışması ile tehlikeye girecektir.  Cengiz'in yaptığı bu silahlı saldırı Barış ve Zeynep'in evinde meydana gelir. 

MEhdi hiç çekinmeden Zeynep ve kızının üzerine açılan bu ateşin önüne atar kendini. Vücuduna aldığı 4 kurşun herkesin canını yakar. Mehdi'nin ardından geride kalanların yüreğine düşen ateş, Barış ve Zeynep'in ilişkisini nasıl etkileyecek? Mehdi bu kurşunlar ile hayata tutunabiecek mi? Ali Rıza dayı tarafından  kendisine uzanan yardım eli işe yarayacak mı? Bu akşam ekrna gelecek Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölüm ile saat 20:00'de Tv8 ekranlarında sizlerle olacak!

31-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar