Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sevilen oyuncu Ali Oğuz Şenol katıldı

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sevilen oyuncu Ali Oğuz Şenol katıldı
Birbirinden usta oyunculardan kurulu “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi ilk bölümüyle Tv8 ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Sevilen diziye bakın kim katıldı?

Birbirinden usta oyunculardan kurulu “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi ilk bölümüyle TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluştu. 25 Aralık 2019 günü ilk bölümü yayınlanan ve Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'u başrolde buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sevilen oyuncu Ali Oğuz Şenol da katıldı. 2. Bölümü henüz yayınlanmayan dizinin konusu ve yeni katılan Ali Oğuz Şenol merak ediliyor. İşte merak edilenler

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sevilen oyuncu Ali Oğuz Şenol katıldı

25 Aralık 2019 Çarşamba günü Tv8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ilk bölümüyle çok beğenilince kadrosunu güçlendirme kararı alındı. Sevilen oyuncu Ali Oğuz Şenol ile oyuncu kadrosunu takviye eden Doğduğun Ev Kaderindir, yılbaşı haftası nedeniyle 15 Ocak Çarşamba günü 2. bölümüyle ekranlarda olacak.

Doğduğun Ev Kaderindir konusu nedir?

İstanbullu Gelin’in yazarı Gülseren Budayıcıoğlu’nun elinden çıkan 'Doğduğun Ev Kaderindir' kitabından uyarlanan dizi, ilk bölümüyle beğenildi. OGM Pictures'ın yapımcılığındaki dizinin başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol üstlenirken önemli bir figür olarak Ali Oğuz Şenol da ekibe katıldı.

Genç bir hukuk öğrencisi olan Zeynep, iki farklı kişilik olan iki ane tarafından büyütülmüştür. Gerçek annesinin fedakarlıklarına karşılık vermeye çalışan Zeynep diğer yandan da öbür annesinin hayallerini üstlenmeye çalışır. Yıllar boyu iki taraf arasında denge kurmaya çabalayan Zeynep sürekli olarak hangi ailenin kızı olduğunu sorgulamakta lakin cevap alamamaktadır. Mehdi ise hem aile hem de mahalle sorumluluğunu üstlenmiş, tanıyan herkesin güven duyduğu cesur, fedakâr bir delikanlıdır. İşin ilginç tarafı mahalledeki herkesin sevgisini kazanan bu delikanlıya bir tek annesi güvenmemektedir. Çünkü o, içindeki boşluğu babasının intikamıyla doldururken annesi; oğlunu bir türlü kurtulamadığı karanlıktan çekip çıkarmak için, mahalleden biriyle evlendirmeyi düşünmektedir.

Zeynep doğum gününde, erkek arkadaşı Faruk’tan evlenme teklifi alır. Bu teklif aslında onu adım adım Mehdi’ye yaklaştırır. Çünkü öz annesinin fedakarlıklarına karşılık verme zamanı gelmiştir. Olanları düşünen Zeynep hayatının başa gelenlerden ibaret olduğunu anlarken kaderi onu yeniden doğduğu eve sürüklemektedir. Zeynep ve Mehdi hayata karşı olan kırıklıklarını birlikte iyileştirmeye çalışırlar. Bu konuda doğdukları evler onlara yardımcı olacaktır.

Ali Oğuz Şenol Kimdir?

1984 doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesinden mezun olduktan sonra “Yalancısın Sen” isimli dizi ile kariyerine başladı. Çınarın Gölgesinde, Farklı Desenler ve Kavak Yelleri gibi dizlerde rol alsa da ona asıl şöhreti “Adını Sen Koy” dizisindeki Mert karakteri kazandırdı. Canlitv olarak Ali Oğuz Şenol’a başarılar diliyoruz.

11-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar