Doğduğun Ev Kaderindir'in Başrolü Mehdi (İbrahim Çelikkol) Kimdir?

Doğduğun Ev Kaderindir'in Başrolü Mehdi (İbrahim Çelikkol) Kimdir?
Tv 8'de çarşamba akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir'in başrol oyuncusu Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol kimdir? Detaylar haberimizde!

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi uzun hazırlık ve yaşanan bazı olumsuzlukların ardından geçtiğimiz çarşamba akşamı Tv 8 ekranlarında ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Heyecanla ve merakla beklenen dizinin ilk bölümü seyirci ve otoritelerden tam not alırken dizi, gelecekle ilgili olumlu sinyaller verdi. Her ne kadar reytinglerde total grubunda 11., A/B grubunda ise 5.nsırada yer alsa da Doğduğun Ev Kaderindir, hem yayıncı kanalını hem de yapım şirketi OGM Pictures'i memnun etti. Gelecek bölümlerinin daha oturmuş, daha heyecanlı ve daha reytinginin yüksek olacağı düşünülen dizinin başrol oyuncuları Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol ve Zeynep karakterini canlandıran Demet Özdemir'de otoriteerden tam not aldı. Bizde bu yazının konusunu dizide Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol'a ayırdık. 

Mehdi (İbrahim Çelikkol) Kimdir?

Tv 8 ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelen ve gerçek bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanılan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin karakerleri ilk  bölümde performanslarıyla göz doldurdular. Dizide yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol Mehdi karakteriyle seyirci karşısına çıktı. Bir mahallede doğup büyüyen ve üç kız kardeş içinde tek erkek çocuk olan ve annesinin üzerine titrediği, nun için planları olan ancak Mehdi'nin kendi hayatını yaşamak istediği bir karakter olarak görüldü.

Mahallaede herkese yardım eden, mert, delikanlı, sözüne güvenilir bir araba tamircisi olan Mehdi mahallenin genç kızlarının evlenmek için can attığı biridir. ancak onun evlenmek gibi bir niyeti yoktur. Tabi annesinin baskısı ve ısrarıyla dizinin diğer karakeri Zeynep ile tanışana kadar. 

İbrahim Çelikkol Kimdir?

Genç Oyuncu İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982 yılında Kocaeli'de dünyaya gelmiştir. Oyuncu, oyunculuk hayatına adım atmadan önce modellik yapmıştır. Oyuncunun hayatı ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav'la karşılaşınca değişmiştir. İbrahim Çelikkol, ilk kamera önüne Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filmiyle geçmiştir. Oyuncu daha sonra M.A.T, Karadağlar ve Keskin Bıçak adlı dizilerde rol almıştır. Ootoriteler tarafından oldukça başarılı bulunan oyuncu daha sonra İffet adlı diziyle seyirci karşısına çıkmıştır. Oyuncunun en büyük başarılarından biri Fetih 1453 Filminde canlandırdığı Ulubatlı Hasan karakteriyle olmuştur. Oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır. 

2007     Pars Narkoterör

2009     M.A.T

2010     Karadağlar

2010     Keskin Bıçak

2011     İffet

2012     Fetih 1453

2013     Merhamet

2014     Sadece Sen

2014     Kod Adı Reaksiyon

2015     Kördüğüm

2016     Seddübahir 32 Saat

2017     Siyah Beyaz Aşk

2018     Muhteşem İkili

2019     Doğduğun Ev Kaderindir

 

27-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar