Doya Doya Moda’da büyük değişiklik!

Doya Doya Moda’da büyük değişiklik!
Doya Doya Moda programındaki büyük değişiklik, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Hafta içi her gün saat 15:00’de ekrana gelen programdaki değişiklik nedir?

Ülkemizin yarışması en bol kanalı olan Tv8'den o programla ilgili sürpriz bir değişiklik yapıldı. Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda programındaki büyük değişiklik, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Hafta içi her gün saat 15:00’de ekrana gelen programdaki değişiklik haberimizde. Şimdi detaylar

Doya Doya Moda’da büyük değişiklik!

Hemen her gün uyarlama yarışma programlarıyla açık ara önde giden Tv8 kanalında yayınlanan Doya Doya Moda programı zirveyi kimseye kaptırmıyor. Koronavirüsten dolayı karantina sürecinde en çok izlenen programlardan biri olan Doya Doya Moda programı sadece kadınlar tarafından değil erkekler tarafından da büyük beğeniyle izleniyor. Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez jüri koltuğunda oturuyor ve hafta içi her gün belli bir performans gösteren yarışmacılara puan veriyor.

Doya Doya Değişiklik!

Pazartesinden cumaya hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programı Doya Doya Moda'da birkaç hafta önce değişikliğe gidilmişti. Moda yarışması Doya Doya Moda'da önce format değişkliği ardından da saat değişikliğine gidildi. Hafta içi her gün 15.000’de başlayan yarışma programı bundan böyle öğlen kuşağında yani saat 12.30'da yayınlanacak.

Format değişikliğine giderek kilolu ve büyük bedene sahip yarışmacıları moda alanında kendini en iyi ifade eden olabilmek için yarıştıran Doya Doya Moda izlenirliği artınca saat değişikliğine lüzum duydu. Hafta içi her gün 15.00'te yayınlanan program artık saat 12.30 da başlayacak.

Doya Doya Moda’da nasıl yarışılıyor?

Gündüz kuşağı programı olan ve hafta içi her gün saat 12.30’da yayınlana Doya Doya Moda’da fazla kiloları olan 8 kadın yarışmacı moda alanında kendini en iyi şekilde göstermek için yarışıyor. 42 beden üzeri 8 kadın yarışmacı en yüksek puanı alarak altın kolyenin sahibi olmak için 5 gün çeşitli aşamalarda hünerlerini sergiliyor. 5 günlük maratonda alışveriş yapıp en güzel elbiseyi almaya çalışan kadınlara Jüri, 10 puan üzerinden değerlendirme yapıyor. 5 günlük sürede en yüksek puanı toplamak için podyuma çıkan yarışmacıların kaderi son gün oaln Cuma günü belli oluyor. En yüksek  puanı alan yarışmacı altın kolyenin sahibi olarak birinci seçilirken en düşük puanı alan yarışmacı haftanın finali olan Cuma günü programdan ayrılıyor. Canlitv olarak yarışmacılara başarılar diliyoruz.

19-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar