Doya Doya Moda’nın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Doya Doya Moda’nın Yayın Tarihi Belli Oldu!
Tv 8 ekranlarında kısa bir süre sonra başlayacak olan Doya Doya Moda'nın yayın tarihi belli oldu. Farklı formatıyla ekrana gelecek program ne zaman başlayacak? İşte cevabı!

Tv 8 ekranlarında yepyeni bir yarışma programı başlıyor. Doya Doya Moda. Hafta içi her gün ekrana gelecek olan yarışma içeriği ile dikkat çekiyor. Talya Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Dilek Dağcıoğlu’nun üstlendiği yarışmanın jüri üyeleri ise birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Banu Noyan’ın jüri üyeleri arasında yer aldığı Doya Doya Moda Programı, şık olduğunu düşünen büyük bedene sahip yarışmacıların sıkı bir rekabet içine girerek birinci olmak için mücadele edecekleri bir formata sahip. Büyük bedene sahip yarışmacılar kendilerine en uygun giyecek ve makyajları yaparak şıklık ve güzellik konusunda kıyasıya bir rekabete girecekler.

Doya Doya Moda Ne Zaman Yayına Giriyor?

Tv 8’in yeni ekrana gelmeye başlayacak ve iddialı ve ilginç formatıyla dikkatleri çeken Doya Doya Moda yarışması yakın zamanda başlayacak. Büyük bedenlerin yarışacağı ve yarışmacıların kendilerine en çok yakışanı giymek ve kendilerini jüri üyelerine kanıtlamak için yarışacakları program 25 Kasım Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün ekrana gelecek. Şimdiye kadar moda yarışmalarında hep fit yarışmacıların yarıştığı göz önüne alınırsa bu yarışmanın farklılığı ve seyirciye cazip geleceği hemen görülebiliyor. Şıklık konusunda iddialı ve büyük bedene sahip yarışmacıların kısyasıya yarışacağı yarışma daha şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

Doya Doya Moda’da Jüri Üyeleri Kimler?

Tv 8 ekranlarında 25 Kasım pazartesi gününden itibaren ekrana gelmeye başlayacak olan ve hafta içi her gün yayınlanacak büyük bedenlerin şıklık üzerine iddialı yarışmalarının kendisi gibi iddialı ve ünlü jüri üyeleri bulunuyor. Daha önce pek çok programda kendilerini gösteren ve bu konuda oldukça tecrübeli olan jüri üyeleri arasında Banu Noyan, Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez yer alıyor.

Banu Noyan: Aslen bir organizatör ve koreograf olan Banu Noyan hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük organizasyonların altına imza atmıştır. Banu Noyan üniversite eğitimini Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde Yüksek Lisans yaparak tamamlamıştır.

Kemal Doğulu: 1979 yılında Mersin’de dünyaya gelen ve televizyonlarda yayınlanan programlarda jürilik yapan Doğulu uzun yıllar ünlülerin stil danışmanlığını yapmıştır.

Gülşah Saraçoğlu: 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Saraçoğlu eğitimini tamamladıktan sonra moda dünyasına adım atmıştır. Pek çok ünlünün stil danışmanlığını yapmıştır.

Uğurkan Erez: 1954 yılında Almanya’da doğmuştur. Erez moda dünyasında adından sıkça söz ettiren biridir. Pek çok kanalda yayınlanan moda programlarında jürilik yapmıştır.

14-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar