Ecem Karavus Bay Yanlış’a Dahil Oldu!

Ecem Karavus Bay Yanlış’a Dahil Oldu!
Fox Tv’de ekrana gelecek olan ve tanıtımları büyük ilgi gören Bay Yanlış heyecanla bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak güzel oyuncu Ecem Karavus’da dahil oldu.

Yaz sezonu başlarken kanalları tatlı bir heyecan sardı. Koronavirüs günlerinden sonra setler yeniden canlanmaya başlarken seyircilerde yeni başlayacak diziler için tatlı bir heyecan duyuyorlar. Özellikle yaz sezonu dizilerinin eğlenceli olması dolayısıyla yapım şirketleri de seyircilerin tepkisini ve yapımların reytinglerini merak etmeye başladı. Uzun çabalar ve oldukça fazla masraflar sonunda ortaya çıkan yapımlar artık seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu yapımlardan birini oluşturan ve uzun süredir hazırlıkları büyük titizlikle süren Bay Yanlış önümüzdeki Cuma akşamı ilk bölümüyle Fox Tv ekranlarında yerini alacak. Can Yaman ve Özge Gürel’in başrolünde yer aldığı diziye son dakikada yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Güzel oyuncu Ecem Karavus uzun bir aradan sonra yeniden seyirci karşısına Bay Yanlış’la çıkıyor. İşte detaylar!

Ecem Karavus Bay Yanlış’ta!

Gold Film tarafından hazırlanan Bay Yanlış önümüzdeki Cuma akşamı saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Uzun bir hazırlık süreci yaşayan dizide başarılı oyuncu Can Yaman ve Özge Gürel başrolleri paylaşıyor. Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği diziyi Deniz Yorulmazer yönetirken dizinin senaristliğini ise Aslı ve Banu Zengin ikilisi yapıyor. Heyecanla beklenen ve tanıtımları büyük beğen, toplayan yaz ayına damga vuracak dizilerden biri olacak olan Bay Yanlış’a son olarak Hayati ve Diğerleri adlı dizide rol alan güzel oyuncu Ecem Karavus dahil oldu. Uzun bir aradan sonra ilk kez seyirciyle yeniden buluşacak olan Ecem Karavus’un dizide hangi karaktere hayat vereceği şimdilik bilinmiyor.

Ecem Karavus Kimdir?

Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan genç ve güzel oyuncu Ecem Karavus 9 Nisan 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş yunan Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazanan güzel oyuncu bu bölümden mezun olduktan sonra oyunculuğa merak sarmıştır. İlk oyunculuk deneyimini Dinle Sevgili adlı diziyle yapan Karavus pek çok başarılı projede yer almıştır. Ecem Karavus’un yer aldığı projeler şunlardır.

-          Hayati ve Diğerleri

-          Vezir Parmağı

-          Bayram Abi

-          Alın Yazım

-          9 – 10

-          Pis Yedili

-          Muhteşem Yüzyıl

-          Dinle Sevgili

21-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar