Ekranların ünlü ismi Corona'dan karantinaya alındı

Ekranların ünlü ismi Corona'dan karantinaya alındı
7000’e yakın insanı öldüren Corona yavaş yavaş ülkemizi etkisi altına almaya başladı. Herkes korkuyla soruyor, karantinaya alınan ünlü sunucu kim ve nerede karantinaya alındı?

150’den fazla ülkede 7000’e yakın insanın ölümüne neden olan salgın hastalık Corona yavaş yavaş ülkemizi ve insanlarımızı da etkisi altına almaya başladı. Artık her dakika yeni tedbirler alınırken yeni bir vaka ile karşılaşıyoruz. Vaka ve ölü sayısı artarken ekranların ünlü ismi Corona'dan karantinaya alındı, haberi gündeme bomba gibi düştü. Herkes korku ve heyecanla birbirine soruyor, karantinaya alınan ünlü sunucu kim ve nerede karantinaya alındı? Şimdi detaylar

Ekranların ünlü ismi Corona'dan karantinaya alındı

Herkes onu “Çok Gezenti” programı ile tanıdı. Teve2 kanalında yayınlanan gezi ve araştırma programı Çok Gezenti’nin sunucusu Burak Akkul son günlerin ilk gündem maddesi Corona dolayısıyla karantinaya alındı. Haberi kişisel sosyal medya hesabından bizzat veren sunucu paylaştığı video ile hayranlarına kötü haberi ileterek dua istedi.

5 gündür karantina altındayım

Coronavirus nedeniyle yurda girişte karantinaya alınan ünlü sunucu Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde karantina altında tutuluyor. 5 gündür Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karantina altında tutulduğunu ve tedavi gördüğünü açıklayan Akkul konu ile ilgili bir de video paylaştı.

Yetkililerden yardım istedi

Teve2 kanalında Çok Gezenti isimli program yaparak tüm dünyayı dolaşan Burak Akkul, yurt dışı dönüşü karantinaya alındı. 5 gündür karantinada tutulan Akkul, hastane odasından bir video paylaşarak yetkililerden yardım istedi. Karantina altında tedavi gördüğünü aktaran ünlü sunucu Coronavirus konusunda kendisine hiçbir açıklama yapılmadığını belirtti. Canlitv olarak Burak Akkul’un paylaşımını aynen yayınlıyoruz. "Çok Gezenti gibi bir işi yapmanın getirisi belki. 5 gün oldu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Corona şüphesiyle karantinadayım ve tedavi görüyorum. Bence Corona pozitif tedavi görüyorum. Ama şöyle bir şey var; maalesef 96 saat oldu ama eşime de bana da bunun sonucunu söylemiyorlar. Sizden ricam, bunu yaymanız. Bakanlıktan rica ediyorum. Bize sonucu söylemeleri lazım. Çok üzülüyoruz, çok acı çekiyoruz" dedi.

Burak Akkul kimdir?

1972 yılında Kırklareli’nde doğan Burak Akkul, program sunucusu ve mizah yazarıdır. Komikaze’nin isim babası olan Akkul, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunudur. Yazarlık hayatına Güneş Gazetesi ile başlayan Akkul, Çılgın Bediş dizisi ile metin yazarlığına başladı.  Pilastip Show, Beyaz Show, Okan Bayülgen, Cem Özer, Metin Uca ve Mesut Yar’ın sundukları şov programlarının metin yazarlığını üstlenen ünlü sunucu Çok Gezenti programının kameramanı Seda Akkul ile evlidir. Akkul halen Teve2 ekranlarında yayınlanan Çok Gezenti isimli program'da ülkeleri seyahat etmekte ve hangi otel daha iyi, ne nerede yenir gibi bir çok sorunun cevabını vermektedir.

Yazdığı Kitaplar

Hayat Sen Değilsin

Türkçe Aşk Laçkadır

Hayattan Çok Çektim

16-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar