Elkızı 5. bölüm izle

Elkızı 5. bölüm izle
Elkızı 5. bölüm izle; 20 Kasım Cumartesi akşamı Elkızı yeni bölüm ekranda olacak. Sevda Erginci'nin başrolde olduğu Elkızı 5. bölüm izlemek için detaylar haberimizde…

Ekranın dikkat çeken yapımlarından biri olan Elkızı yeni bölümüyle bu akşam Fox Tv ekranında olacak. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla sezona başarılı bir giriş yapan Elkızı 5. bölüm çok konuşulacak sahnelerle geliyor. Elkızı 5. bölüm izlemek için dizinin takipçileri de internetten aramalar yapmaya başladı. Sevda Erginci, Perihan Savaş, Fikret Kuşkan'ı başrolde buluşturan Elkızı 5. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Elkızı 5. bölüm tek parça izle

NTC Medya tarafından Fox Tv için hazırlanan yeni dizi Elkızı bu hafta 5. Bölümüyle ekrana geliyor. Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği Elkızı dizisinde başarılı genç oyuncuların yanı sıra tecrübeli oyuncular da yer alıyor. Elkızı dizisi oyuncu kadrosunda Sevda Erginci, Perihan Savaş, Fikret Kuşkan, Nur Yazar, İsmail Ege Şaşmaz, Sedef Avcı, Çağla Şimşek, Macit Koper, Toprak Sağlam, Pelinsu Çileli, Münir Can Cindoruk gibi birçok dikkat çeken isim var. Annesinin kaderini yaşamak istemeyen ve başkaldıran Ezo'nun hikayesi güzel oyuncu Sevda Erginci tarafından canlandırılıyor. Elkızı 5. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlanti linkini kullanabilir, dizi izleme keyfini yaşayabilirsiniz.

Elkızı 5. bölüm özeti

Elkızı 5. bölüm izle; 20 Kasım Cumartesi Elkızı yeni bölüm Fox Tv ekranından seyirciyle buluşuyor. Sevilen dizi Elkızı 5. bölüm izlerken Harun ve Nermin'i bekleyen tehlikenin ne olduğunu öğreneceksiniz. Nermin açığa çıkan sırlarını kapatmak isterken daha büyük bir yalanın içerisinde bulur kendisini. Tehlikeli bir oyunla karşı karşıya kalan Nermin ne yapacak? Ezo kendisine söylenen büyük yalanla yüzleşiyor. Ezo hem Harun'dan hem de Nermin'den hesap sormak için bilenir. Bu konuda Ezo'nun en büyük destekçisi ise Cavidan oluyor. İkisi bir olup Bozdağlı'nın gücünü herkese göstereceklerdir. Kaza sonrasında Ali'nin Ezo'yla ilgili umudu da artmıştır. Ali yıllar süren suskunluğunu bozmaya karar verse de yaşananlar olyları çok farklı bir boyuta taşıyacak. Hepsi ve daha fazlası Elkızı 5. Bölümde. Elkızı 5. bölüm canlı izle! İyi seyirler.

20-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar