Şarkıcı Begüm Polat Komşusu Tarafından Darp Edildi

Şarkıcı Begüm Polat Komşusu Tarafından Darp Edildi
Genç ve sevilen şarkıcılardan biri olan Begüm Polat evinin sokağında mendil satan çocuklara yardım etmek isterken komşusu olduğu öğrenilen bir kadının saldırısına uğradı.

Ünlüler dünyasında zaman zaman yaşanan kavga ve darp olaylarına bugün bir yenisi daha eklendi. Ünlü isimlerle komşuları, hayranları ya da hiç tanımadıkları biri arasında zaman zaman yaşanan olaylardan birini bugün güzel şarkıcı Begüm Polat yaşadı. Begüm Polat sokakta mendil satarak geçimini sağlamaya çalışan küçük çocuklardan birine yardım etmek isterken komşusu olduğu öğrenilen bir kadının sataşmasına ve ardından da fiziki şiddetine maruz kaldı. Sebebi anlaşılamayan saldırı sırasında Begüm Polat’ın küçük yaralar aldığı öğrenildi. Komşu kadının önce sözlü sataşmasıyla başlayan olay kısa sürede tartışmaya ve saldırıya dönüştü. Komşu kadın tarafında darp edilen Begüm Polat kendisini darp eden komşu kadından şikayetçi oldu.

Tekme ve Yumruklu Kavga

Genç ve başarılı şarkıcılardan Begüm Polat geçtiğimiz gün hiç beklemediği bir olayla karşılaştı. İstanbul Bomonti’deki evinin bulunduğu yerde sokakta mendil satan çocuklara yardım etmek isterken komşusu olduğu öğrenilen bir kadının önce sözlü ve ardından da fiziki tacizine uğradı. Daha önce de çocuklara yardımcı olduğu öğrenilen Begüm Polat sokakta mendil satan küçük çocuklara yine yardım etmek isterken bilinmeyen bir nedenle komşu kadın tarafından darp edildi. Tekme tokatlı saldırıya uğrayan Begüm Polat’ın elinde ve dizinde yaralar meydana geldi. Begüm Polat erkek arkadaşı ve sitenin güvenlik personeli tarafından kurtarıldı. Yüzüne saldırılmaya çalışan ve yere düştükten sonra da tekmeyle saldırıya maruz kalan Begüm Polat yaşanan olay sonrası kendisine saldıran komşu kadından şikayetçi olacağını ifade etti. Begüm Polat “davayı kazanırsam tazminatı o çocuğun okul masrafları için harcayacağım” ifadelerini kullandı.

Bana Selam Veren Biriydi

İstanbul’da Bomonti’de bulunan evinin önünde saldırıya uğrayan ve darp edilen Begüm Polat yaşadığı olayın şokunu uzun süre atlatamadı. Yaşadığı korkunç olay sonrası açıklamalarda bulunan ünlü ve güzel şarkıcı olayı anlatırken “saldırıya uğrayınca büyük şok yaşadım. Şaşkınlıktan hareket bile edemedim. Aslında beni gördüğünde selam veren biriydi. Neden böyle bir şey yaptığını hiç anlayamadım. Kadına şiddetin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde kadının kadına yaptığı şiddet gerçekten büyük talihsizlik” ifadelerini kullandı. Şikayetçi olan Begüm Polat’ın şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

24-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar