Emre Kınay’dan Genç Oyuncular İçin Şok İfadeler!

Emre Kınay’dan Genç Oyuncular İçin Şok İfadeler!
Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Sevgili Geçmiş dizisinin usta oyuncusu Emre Kınay'dan genç oyunculara veryansın. Kınay genç oyuncular için ne söyledi? Detaylar haberimizde!

Dizi ve sinema filmlerinin aranan yüzlerinden başarılı ve usta oyuncu Emre Kınay bu sezon yeni bir diziye başladı. İzmir’de çekilen ve Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Sevgili Geçmiş dizisinde rol almaya başlayan Emre Kınay son günlerdeki açıklamaları ve ifadeleriyle hem yazılı ve görsel medyanın hem de sosyal medyanın gündeminde olmaya devam ediyor. Birbirinden çarpıcı ifadeleriyle gündem düşmeyen Usta oyuncunun özellikle genç oyuncularla ilgili söyledikleri hem çok ses getirdi hem de yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Tecrübeli oyuncu Emre Kınay’ın genç oyuncularla ilgili dile getirdiği “80 milyonluk ülkede toplasan 10 iyi genç oyuncu sayamam” ifadeleri bir anda gündeme bomba gibi düştü ve önü alınmaz bir tartışmayı da beraberinde getirdi. İşte ayrıntılar!

Emre Kınay’dan Genç Oyunculara Veryansın!

Sevgili Geçmiş dizisiyle ekrana dönen usta oyuncu Emre Kınay’ın genç oyuncularla ilgili söyledikleri sosyal medya ve yazılı ve görsel medyaya bomba gibi düştü. Usta oyuncunun “80 milyonluk ülkede toplasan 10 iyi genç oyuncu sayamam. Kafayı doldurmadan ceplerini doldurma derdindeler” eleştirisi bir anda olay oldu. “Genç kuşaktan dertli değilim, umutsuzum.

Biran evvel bilinçlenmelerini istiyorum” ifadelerini kullanan Emre Kınay “Toplum olarak sanatçıları değil artistleri seviyoruz. İkisi aynı şey değil” ifadelerini kullanırken “sanatsız kalan bir milletin can damarlarından biri kopmuş demektir” diyen bir liderin kurduğu ülke 2019 yılında böyle olmamalıydı” diye sözlerine devam etti.

Gençler Aşağıdan Sağlam Gelmiyor!

Emre Kınay sözlerine devam ederken kendisine biçtiği bir emeklilik yaşı olduğunu bu yaşa geldiğinde emekli olmak istediğini dile getirirken “Emekli olurken istiyorum ki aşağıdan sağlam gelsinler. Ama maalesef gençler aşağıdan sağlam gelmiyor” diyerek sözlerini sürdürdü. Oyuncu “artık iyi oyuncu yetişmiyor. Gençler kendilerini geliştirmiyor, üstelik egoları çok şişik ve şişiriliyor. Kazandıkları paraları hep kazanacaklarını, sokakta ilgiden yürüyemeyeceklerini zannediyorlar ama yanılıyorlar.

Çünkü hayat öyle değil. Bu gerçekle yüzleşince de depresyona giriyorlar. Mütevazi davranmayacağım. Benim jenerasyonum gibi sürdürülebilir bir asgari azim ve sevdaya sahip olmaları gerekiyor. Soruyorum size, bu gençler kaç roman okuyor, kaç film izliyor, hangi müzeleri geziyor? Bu sözlerim tüm genç jenerasyon için geçerli. Yetenek önemli bir şey değil. Sadece yakışıklılık da yetmez” ifadelerini kullandı.

05-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar