Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu’nun Yeni Dizisinden İlk Kareler!

Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu’nun Yeni Dizisinden İlk Kareler!
Yeni Yayın dönemi girdi sürprizler ortaya çıkmaya başladı. Seyircinin heyecanla beklediği dizilerden biri olan Kurşun’dan ilk set fotoğrafları geldi. İşte detaylar!

Rol aldığı dizi dolayısıyla beş sezon boyunca insanlar onu hemen hemen hep aynı imajla gördüler. Uzun saçlı, sakallı, güçlü yapısıyla tam bir Ertuğrul Bey oldu. Seyirci onu bu haliyle o kadar çok benimsedi ki aslında hep öyle zannettik. Oynadığı reklamlarda bile aynı uzun saç ve sakal vardı. Sonun da yıllardır TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisiyle yollarını ayırdı ve başka bir projeye imza attı ve hazırlıklar başladı. Sonunda beklenen oldu ve Fox Tv için hazırlanamaya başlanan Kurşun dizisi sete indi ve motor dedi. Sonunda da diziden ilk kare geldi.

Kurşun Dizisi’nden İlk Kare Geldi!

Belki de 2019 – 2020 yeni yayın döneminin en merak edilen ve en çok konuşulan dizilerinden olacak Kurşun. Most Prodüction tarafından Fox Tv için hazırlanmaya başlanan dizi oyuncu ve ekibi geçtiğimiz günlerde bir araya gelmiş ve hem tanışma hem okuma provası yapmıştı. Çekimleri de başlanan diziden sonunda ilk karelerde gelmeye başladı.

Gelmeye başladı ve sosyal medya bir anda büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yıllarca ekranlarda uzun saçlı ve uzun sakallı haliyle bildiğimiz Engin Altan Düzyatan’ın Kurşun için tasarlanan imajı da böylece ortaya çıktı. Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman gibi oyuncuların rol aldığı dizinin yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıer yaparken, senaryoyu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar kaleme alıyor.

Kurşun Dizisi Konusu Ne?

Yakın zamanda Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Kurşun Most prodükcion tarafından hazırlanıyor ve dizi bu sezona damga vuracak dizilerden biri gibi duruyor.Özelde İstanbul, genelde Türkiye’nin 1970’li yıllarına ışık tutan Kurşun, adalet arayan Orhan Atmaca adlı bir savcının, kelemine güvenen hırslı gazeteci Leyla devrim’le birlikte verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Orhan ve Leyla aşklarıyla, hırslarıyla, 70’lerin renkli mahalle kültürünü ve karanlık yer altı dünyası arasında savrulurken, seyirci de bir ülkenin, özgür, çılgın, umutlu gençliğinin kavgayla, siyasetle, aşkla ve müzikle büyüyüp kabadayılıktan mafyaya, rocktan arabeske, köylerden şehirlere, şehirlerden başka yeni bir ülkeye dönüşmesine tanıklık ediyor.

18-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler