Erkan Petekkaya’nın Yeni Dizisi Belli Oldu!

Erkan Petekkaya’nın Yeni Dizisi Belli Oldu!
Ekranların tartışmasız en usta oyuncularından olan ve her dizi yapımcısının kadrosunda görmek istediği Erkan Petekkaya ekranlara geri dönüyor.

Ekranların sevilen ve aranan oyuncularından Erkan Petekkaya ekranlara geri dönüyor diye belirtelim batan ve sevenlerini mutlu edelim. Ardından devam edelim. Son zamanlarda özellikle son iki projesinde ne yazık ki aradığını bulamayan başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, önce 2017 yılında Paramparça ardından 2019 yılında büyük iddialarla hazırlanan ancak hüsranla sonuçlanan ve erken final yapan Vurgun’la istediği sonuca ulaşamadı. Başarılı oyuncunun son iki dizisindeki bu erken finaller seyirci kadar oyuncuyu da olumsuz etkiledi. Artık yer alacağı projeler için daha sık eleyip ince dokumaya başlayan Petekkaya gelecek projelere de daha temkinli yaklaşmaya başladı. Ancak son gelen teklife usta oyuncu hayır diyemedi.

Erken Petekkaya Ekranlara Merakla Beklenen O Diziyle Dönüyor!

Hemen her projesinde başarıyı yakalayan ve taraflı tarafsız herkesin beğendiği, özellikle karizmatik abi, doğunun delikanlısı, holdinglerin büyük patronu, kıskanç ama seven, koruyan ancak taviz vermeyen rollerinin aranan adamı Erken Petekkaya son zamanlarda rol aldığı projelerin başarısız olması dolayısıyla eleştirilmeye ve tek tip oyuncu ithamlarını sıkça duymaya başlamıştı. Bundan olacak ki başarılı oyuncu artık yer alacağı projelerde daha bir dikkatli olmaya karar vermişti.

Ancak usta oyuncu yine sevenlerine büyük bir sürpriz yaptı ve Star Tv için Süreç Film tarafından hazırlanmaya başlanan ve çekimlerinin İzmir’de devam ettiği Sevgili Geçmiş Dizisi ile anlaşmaya vardı. Evet, usta oyuncu merakla beklenen ve sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sevili Geçmiş Dizisinin usta oyuncu kadrosu arasına katılmış oldu.

Ustalar Sevili Geçmiş’te!

Süreç film tarafından Star Tv için hazırlanan ve İzmir’de çekimlerine başlanan Sevgili Geçmiş yakın zamanda seyirciyle buluşacak. Oldukça iddialı bir oyuncu kadrosunun rol aldığı diziyi Funda Alp kaleme alırken Aydın Bulut yönetmenliğini üstleniyor. 3 Kız kardeşin gizemli bir mektubun ardından birbirlerini bulma hikayesini anlatan dizinin çekimleri yakın zamanda başlanacak. Ece Uslu, Emre Kınay, Melis Sezen, Seçkin Özdemir, Sevda Erginci, Burak Yamantürk gibi isimler yer alıyor. Bu arada Emre Kınay ve Erkan Petekkaya son olarak Vurgun dizisinde birlikte rol almışlardı.

18-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar