Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. Bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. Bölüm izle
Reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yeni bölümüyle karşınızda olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

Ekranların en sevilen ve ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. bölümüyle ekranlarınızda olacak. Atv'de salı akşamlarının rekortmen dizisi EDHO bu akşam da yine çok konuşulacak sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitleyecek. Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu EDHO'da bu hafta nefes kesecek bir operasyon düzenlenecek. Hızır'ın planı işe yarayacak mı? Bicolar'a, Altan ve Sınırsızlar'a karşı öfkesi büyüyen Hızır başarılı olabilecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. Bölüm'de yaşanacak tüm bu aksiyon dolu gelişmeleri kaçırmamak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

EDHO 158. bölüm: "Her kesin kafasına tek mermi"

Atv ekranlarında 157 bölümdür başarılı bir serüveni olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. bölümüyle de yine zirveye oynuyor. Her hafta salı akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan EDHO başarılı bir oyuncu kadrosu ve ekibiyle yoluna kararlı adımlarla devam ediyor. Aksiyon, intikam, hırs ve aşkın bir arada olduğu EDHO'nun oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Naz Elmas, Selda Alkor, Burak Sergen, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Onur Tan, Zübeyir Şaşmaz, Baran Özçaylan'ın olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. bölüm'üne intikam sözleri damga vuruyor. Bir operasyon planlayan Hızır'ın, "Her kesin kafasına tek mermi" sözleri büyük bir çatışmayı haber veriyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. Bölümde neler olacak?

Başına buyruk hareket ederek Demet'i kaçıran Boran masanın güvenini bir kez daha sarstı. Demet'i kurtarmaya gelenlerden intikam almayı planlayarak bu yola giren Boran'ın işleri pek de düşündüğü gibi gitmez. Boran'ın tek amacı Bicolar'a tek başına bedel ödetmektir fakat Çakırbeylilere yapılan ziyaret olayların seyrini değiştirecektir. Masanın tepkisini arttıran davranışlara giren Boran olsa bile Hızır masayı toplantıya çağırma yetkisini kullanacak. Masada oldukça kritik bir oylama vardır fakat Boran'ın ölmesi için kalkan el herkesi çok şaşırtacak. Hızır ise toplantının ardından düşmanlarıyla savaşa devam edecek ve büyük bir çatışmayı göze aldığı planını devreye sokacak. Heyecan dolu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. bölümü izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler...

25-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar