Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. sezona yeni bir transfer daha!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. sezona yeni bir transfer daha!
Ekranların en uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon için hazırlıklarına devam ederken 6. sezonda yeni bir isimle daha anlaşma sağladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Atv ekranlarında yayınlanan en uzun soluklu dizilerden biri olarak 6. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Reyting oranları ile her sezon başarılı bir şekilde yoluna devam eden EDHO yeni sezon yakında başlayacak. EDHO 6. Sezon hazırlıkları devam ederken çekimleri de başladı. Birçok yeni ismi kadrosuna dahil eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yeni sezonda yer alacak oyunculardan biri de Gökhan Akteke oldu.

EDHO kadrosuna yeni bir isim daha eklendi!

Usta oyuncu Oktay Kaynarca'nın başrolde olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 5 sezon boyunca oldukça başarılı bir şekilde yoluna devam etti. Atv'nin ençok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran EDHO, yeni sezonda da aynı başarıyı yakalamak için hazırlanıyor. Yeni sezon çekimleri yapılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6 Ekim Salı akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak. EDHO 6. Sezon için birçok yeni isimle de anlaşma sağlandı. EDHO kadrosuna son olarak ünlü oyuncu Gökhan Akteke katıldı.

Çukur ve Diriliş Ertuğrul'da rol almıştı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna kattılan ünlü oyuncu Gökhan Akteke daha önce Çukur ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde rol almıştı. Yakın dövüş ve silah kullanma tekniklerindeki ustalığı ile bilinen Akteke, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Rıfkı karakterini canlandıracak. Yeni sezonda EDHO senaryosuna eklenen yeni bir hikayenin karakteri olan Rıfkı'nın dizide uzun süre yer alacağı öğrenildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. Bölümüyle geçen sezon final yapmıştı. Sevilen dizi hayranlarıyla 6 Ekim salı akşamı yeni bölümüyle buluşacak.

Gökhan Akteke Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunda

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosuna Rıfkı karakteriyle yeni katılan Gökhan Akteke, 1988 Kütahya doğumlu. İktisat fakültesi mezunu olan Gökhan Akteke oyunculuk eğitimi aldıktan sonra çok sayıda projede yer aldı. Ünlü oyuncu yakın dövüş ve modern silah kullanımındaki başarısıyla özellikle aksiyon sahnesi çok olan projelerde tercih edilen oyunculardan biridir. Gökhan Akteke yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunda yer alacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166. Bölüm 6 Ekim salı günü Atv ekranlarında.

01-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar