Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Cengiz (Cem Emüler) kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Cengiz (Cem Emüler) kimdir?
ATV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Cengiz karakterini canlandıran Cem Emüler kimdir?

Her bölümü ile efsaneler yaratan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosu gitgide genişliyor. Peki geçtiğimiz Salı akşamı ekranlara gelen yeni bölümde istihbaratçı Cengiz karakterini canlandıran oyuncu Cem Emüler kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Cengiz gerçekte kimdir? İstihbaratçı Cengiz karakterini canlandıran Cem Emüler daha önce hangi dizilerde rol aldı? İşte merak edilen oyuncu Cem Emüler hakkında tüm merak edilenler..

Salı akşamlarına damga vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan son bölümü ile yine reytingleri alt üst etti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçtiğimiz Salı akşamı yayınlanan 146. bölümünde yeni bir karakteri kadrosuna dahil etti. Birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bulunduran diziye katılan istihbaratçı Cengiz karakteri dizi hayranları tarafından merak edildi. Diziye istihbaratçı Cengiz karakteri ile dahil olan oyuncu Cem Emüler'i hepimiz tanıyoruz. Uzun zamandır televizyon ekranlarından uzak kalan başarılı oyuncu Cem Emüler, ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la geri döndü. Altan’ı denetleyen ve onu görevden alan İstihbaratçı Cengiz olarak dizinin kadrosuna giren oyuncu daha rol aldığı ilk bölüm ile izleyicinin kalbini kazandı. Gelin istihbaratçı Cengiz karakterini canlandıran oyuncu Cem Emüler'i yakından tanıyalım..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Cengiz (Cem Emüler) Kimdir?

Bir süredir ekranlara ara veren Cem Emüler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna dahil oldu. Cem Emüler hayranları bu habere çok sevindi. Cengiz karakteri ile diziye dahil olan oyuncu Cem Emüler, 1962 yılında dünyaya gelmiştir. Ankara'da hayata gözlerini açan oyuncu acettepe Üniversitesi Devlet konservatuvarı tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk alanında kendini geliştiren oyuncu Cem Emüler, hatrı sayılır bir çok dizi ve filmde önemli karakterlere hayat vermiştir. Cem Emüler en son Show Tv ekranlarında yayınlanan ve güzel oyuncu Hande Erçel'in başrolünde oynadığı Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la yeniden kamera karşısına geçti. 

Cem Emüler'in rol aldığı yapımlar

Aşk Laftan Anlamaz - Nejat - 2016

Sonbahar Kadınları - 1998

En Son Babalar Duyar - Tankut - 1999

Çocuklar Duymasın - 2002

Kadın İsterse - 2004

OKS Anneleri - 2007

Behzat Ç. - Yunus - 2010

Kertenkele - 2014

14-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar