Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Bomba Bir İsim Katılıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Bomba Bir İsim Katılıyor!
Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a bomba bir isim dahil oluyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun Zaza’sı Ali Sürmeli EDHO’da!

Atv ekranlarında beş sezondur Salı akşamları yayınlanan ve seyircinin beğeniyle takip ettiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her bölüm ilgiyle seyrediliyor. Her sezon belli bir reyting oranını tutturmayı başaran ve özellikle belli bir kesim seyirci tarafından beğenilerek seyredilen dizi bu sezon başında şok ayrılıklarla gündeme gelmiş ardından peş peşe yeni oyuncularla kadrosunu yeniden güçlendirmişti. Dizi bir dönem sık sık ve uzun süre yaşanan yayınlanmayan bölümlerle de seyircinin tepkisini çekmiş ve dizinin başrol oyuncusu Hızır karakterine hayat veren Oktay Kaynarca bunu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla cevaplamış ve bunun sorumlusu olarak oyuncu ve çalışanların gösterilmesini eleştirmişti. Dizinin önümüzdeki sezonda da devam edeceği düşünülürken diziye katılacağı açıklanan ve bir zamanlar Kurtlar Vadisi Pusu’da adeta efsaneye dönüşen Zaza karakterini canlandıran Ali Sürmeli ismi bir anda heyecan yarattı. İşte detaylar!

Kurtlar Vadisi’nin Zaza’sı Ali Sürmeli EDHO’da!

Dizi ve sinema dünyası onun ismi anılınca bir durur ve nefeslenir. Acaba nasıl bir karakterle karşımıza çıkacak diye düşünür. Zira o tek yönlü bir oyuncu değildir. Bir bakarsınız ağa karakteriyle çıkmış karşımıza bir bakarsınız holding patronu olmuş bir bakarsınız komedi dizisinde rol almış. Bu sebeple de çok yönlü oyuncu dendi mi adı anılan ilk kişidir Ali Sürmeli. Usta oyuncu Ali Sürmeli özellikle Kurtlar Vadisi Pusu’da oynadığı Zaza karakteriyle adeta bir efsaneye dönüşmüştü. Oyuncu Deli Yürek Dizisinde Turgay Atacan, Kurtlar Vadisi Pusu’da Psikopat Zaza, Hürrem Sultan’da Kanuni Sultan Süleyman olarak seyirci karşısına çıkarken son olarak da Çarpışma adlı dizide Cansız Zarif karakterini canlandırmıştı. Şimdi ise usta oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la yeniden ekrana dönüyor.

EDHO Kendini Affettirdi!

Atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümlerde peş peşe diziden ayrılan isimlerle adeta seyircisini kendine küstürmüştü. Boran Karakteri ile Mustafa Üstündağ diziden ayrılırken seyirci bunun şaşkınlını yaşamıştı. Usta oyuncu Ali Sürmeli’nin kadroya girmesiyle bu eksiklik giderilirken seyirci usta oyuncunun dizide hangi karakterde rol alacağını merakla beklemeye başladı. Henüz hangi karakteri canlandıracağı belli olmayan Ali Sürmeli’nin önümüzdeki sezon da devam edecek olan EDHO’da yine ses getirecek bir rolde oynayacağı kesin gibi görünüyor.

18-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar