Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Geri mi Dönüyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Geri mi Dönüyor?
6 sezon boyunca seyirciyle buluşan ve bir fenomene dönüşen eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlara geri mi dönüyor? İşte bu sürpriz gelişmenin detayları!

Tam altı sezon boyunca Salı akşamları Atv ekranlarında yayınlanan ve tam anlamıyla bir fenomene dönüşen, özel seyirci kitlesi oluşturmayı başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne yazık ki beklenen bir finalle ekranlara ve seyircisine veda edemedi. Bazı dizilerde yaşanan talihsizlikler EDHO’nun da başına geldi ve dizi hikaye devam ederken yayından kaldırıldı. Hal böyle olunca da diziyle ilgili damaklarda kekremsi bir tat, bir tamamlanmamışlık hissi yaşandı. Dizinin yeniden başlaması için pek çok girişimde bulunan dizinin tutkulu seyircileri de ne yazık ki çabalarının karşılığını alamadı ve sonunda onlarda pes etti. Ancak son dakikada gelişen bir haber dizinin yeniden ekranlara döneceği sinyalini verdi. Bir anda gündem olan haber seyirciyi de oldukça heyecanlandırdı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz gerçekten ekranlara geri dönecek mi? İşte bu sorunun cevabı!

EDHO Dönüyor mu?

ATv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve bir mafya ve güç odaklı dizi olan Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlandığı 6 sezon boyunca Salı akşamlarına ev reytinglere damgasını vurdu. Dizi yer altı dünyasında yaşananları, mafya yapılanmalarını, birbiriyle olan ilişkilerini ve mücadelesini anlatıyordu. Kendine has jargonuyla seyirciyi heyecanlandıran dizinin yeniden ekranlara dönme hazırlığında olması yine bir heyecan yarattı. İlk olarak Raşi Şaşmaz tarafından hazırlanan dizi maddi problemler sebebiyle Atv tarafından hazırlanmaya başlanmıştı. Ancak son noktada dizi ekibi – oyuncuları ile kanal arasında yaşananlar sebebiyle dizi yayından kaldırılmıştı. Bunun üzerine gelişmeleri uzaktan takip eden eski yapımcılar Raşi Şaşmaz ve Bahadır Özdener yeniden devreye girdi ve dijital kanallardan gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Dijital kanallardan dizinin kendi bünyelerinde yayınlanması için teklif alan yapımcıların özellikle Blu Tv ile görüştükleri öğrenildi. Bakalım gelişmeler ne yönde olacak?

Neler Yaşanmıştı?

Son olarak bu sezon başında yeniden ekrana gelmeye başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da dizide rol alan oyuncular ücretleri konusunda anlaşmazlık yaşadıkları Atv ile restleşerek dizinin yayın bandını kanala teslim etmedi. Bunun üzerine kanal oyuncuların bu restine restle karşılık verdi ve diziyi yayından kaldırdı yerine de Destan adlı yapımı yayın akışına koydu. Destan’ın reytinglerinin de iyi gelmesiyle kanalın yüzü güldü ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz unutuldu. Dizi oyuncuları ve ekibi de başka projeler için harekete geçti.

04-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar