Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hakan (Ali Yerlikaya) kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hakan (Ali Yerlikaya) kimdir?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil olan Ali Yerlikaya kimdir? Hakan karakterini canlandıracak olan Ali Yerlikaya daha önce hangi dizilerde rol aldı?

Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Mustafa Üstündağ gibi başarılı isimlerin başrollerini paylaştığı ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini kadrosuna katılan Hakan karakterini kim canlandıracak? Hakan karakterine hayat verecek olan oyuncu Ali Yerlikaya kimdir? Ali Yerlikaya daha önce hangi dizilerde rol aldı? Hadi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni karakteri Ali Yerlikaya'yı yakından tanıyalım..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni sezonda katılan Ali Yerlikaya, Hakan karakterini canlandıracak. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Mustafa Üstündağ, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Hüseyin Avni Danyal yer alan dizinin yönetmenliğini Onur Tan yapıyor. Yeni sezona yeni isimlerle hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her sezon olduğu gibi bu sezonda adından sıkça ettirmeye hazırlanıyor. 4 sezondur yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonda kadrosuna Naz Elmas, Selda Alkor ve Burak Sergen katıldı. Bu isimlerin yanı sıra 5. sezonunda da Ali Yerlikaya katıldı. Eylül ayının sonunda başlaması beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezon tanıtım fragmanı merakla bekleniyor. Geçen sezon 25 Eylül tarihinde izleyicisi ile buluşan dizinin bu sezon ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi reytingleri alt üst etmeye geliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hakan karakterini canlandıran Ali Yerlikaya kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezondaki yeni karakteri Hakan yani Ali Yerlikaya, 1981 yılında dünyaya gelmiştir. İstanbul Art Academy – Acting and Body Language Training in Front of the Camera (Vücut Dili ve Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi), New York Film Academy Acting in front of Camera (Kamera Önü Oyunculuk), İstanbul Art Academy – Diction and Dubbing Training (Diksiyon Eğitimi) ve New York Film Academy – Audition and Body Language Education (Vücut Dili Eğitimi) gibi eğitimler almıştır. 

Ali Yerlikaya'nın yer aldığı projeler:

- Kaderimin Yazıldığı Gün

- Kurtlar Vadisi

- Kolpaçino 3. Devre

- Ketenpere

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar