Fox Tv'den çok konuşulacak yeni bir dizi daha!

Fox Tv'den çok konuşulacak yeni bir dizi daha!
Fox Tv'den çok konuşulacak yeni bir dizi daha geliyor. Bir annenin inanılmaz mücadelesi anlaatan Bir Annenin Günahı konusu haberimizde!

Mucize Doktor, Yasak Elma gibi reyting şampiyonu çıkartan Fox Tv'den çok konuşulacak yeni bir dizi daha geliyor. Seyirci yeni diziyi ve başrolde oynayacak Özge Özberk kimdir, merak ediyor. Başrol oyuncusu belli oan ve bir annenin inanılmaz mücadelesi anlaatan Bir Annenin Günahı konusu ve tüm detaylar haberimizde

Fox Tv'den çok konuşulacak yeni bir dizi daha!

Fox Tv'nin diziseverler için hazırladığı Bir Annenin Günahı adlı dizyi Limon Film / Hayri Aslan imzasını taşıyor. Bir Annenin Günahı adını taşıyan dizinin kadın başrolü için Özge Özberk ile anlaşıldı. Özlem Atasoy- Yeşim Aslan ikilisinin senaryosunu yazdığı dizinin danışmanlığını ise usta isim Ahmet Yurdakul üstlenmiş. Yüksel Aksu - Filiz Gülmez Pakman’ın yöneteceği ülkemizde sıkça görmeye alıştğımız bir uyarlama dizi.

Yine bir uyarlama dizi daha!

Son szonlarda uyarlama dizilerin sayısında bir artış söz konusu. Hekimoğlu, Mucize Doktor gibi uyarlama dizilerin başarısnı gören Fox Tv yetkiiler yeni bir uyarlama dizisini daha ekranlara sürmek istiyor. Bir Annenin Günahı, Filipinler’in gözde dizisi 'A Mother’s Guilt' dizisinden esinlenerek hazırlandı. Tıpkı TRT1'de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde olduğu gibi kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve çocuğu için her şeyi yapabilecek bir annenin dramını anlatan Bir Annin Günahı bu sezona damga vuracak gibi görünüyor.

Özge Özberk Kimdir?

1976 İstanbul doğumlu oyuncu birçokları gibi Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun oldu. Bir dönem İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Şiir Tiyatrosu Kulübü’nde yönetmenlik yapan Özge Özberk amatör tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında görev yaptı. Bizim Ev, Sır Dosyası ve Bizimkiler gibi çeşitli televizyon yapımlarında oyunculuk yaptıktan sonra Yıldız Tepe adlı filimde başrol oynadı. Ona asıl şöhreti getirn yapım, “Çemberimde Gül Oya” adlı dizi oldu.

Filmleri :

2012 – N’apcaz Şimdi

2011 – Canım Babam
2008 – Kolay Gelsin
2008 – A.R.O.G
2008 – Hakimiyet
2008 – Yol Arkadaşım
2007 – Geniş Zamanlar
2007 – Sinekli Bakkal
2007 – 120
2005 – Babam ve Oğlum
2005 – Kırık Kanatlar
2004 – Kadın İsterse
2004 – Çemberimde Gül Oya
2003 – G.O.R.A
2000 – Yıldız Tepe
1999 – Sır Dosyası
1997 – Bir Demet Tiyatro
1995 – Bizim Ev
1993 – Şaban Askerde
1989 – Bizimkiler

09-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar