Gençliğim Eyvah 1. Bölüm İzle!

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm İzle!
Yaz dizisi olarak çekilen ve merakla beklenen Gençliğim Eyvah dizisinin 1. Bölümü bu akşam seyirciyle buluşuyor. Eğlenceli sahnelerle dolu Gençliğim Eyvah 1. bölüm izle!

Beykoz Ayakkabı Fabrikası platosunda çekimlerine başlanan Gençliğim Eyvah dizisi bu akşam seyirciyle buluşuyor. Eğlenceli bir yaz dizisi olarak çekilen Gençliğim Eyvah, oyuncu kadrosu ve renkli mekanlarıyla çok sevilecek. Atv ekranlarında yayınlanacak Gençliğim Eyvah, bu akşam (15 Haziran) saat 20:00'da ekranda olacak. İlk bölümde birbirinden heyecanlı sahneleri sizleri bekliyor. Gençliğim Eyvah 1. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosu

Süreç Film tarafından projelendirilen Gençliğim Eyvah dizisi Atv'de yayınlanacak. Başrollerde sevilen usta oyuncular Levent Ülgen, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Beyti Engin, Ulviye Karaca'nın olduğu dizide, genç oyuncularla hareket geliyor. Elif Doğan, Burak Tozkoparan, Ekin Mert Daymaz, Erdem Kaynarca, Kemal Uçar, Ecem Atalay, Bahar Süer isimlerinin kadrosunda yer aldığı Gençliğim Eyvah, komedi ağırlıklı bir dram dizisi. Deniz Yılmaz'ın yönetmenliğinde çekilen dizi yaza damga vurmaya hazırlanıyor.

İki düşman aile

Adanalı Asmalı ve Urfalı Bozoğlu ailelerinin arasındaki geçmişten gelen husumeti anlatan Gençliğim Eyvah dizisi, eğlenceli sahnelerle izleyicinin dikkatini çekmeyi planlıyor. Senaryosunu Ayhan Barış Başar ve Ünal Yeter'in yazdığı Gençliğim Eyvah, aynı mahallede bulunan kebapçı ailelerin çocukları ve mahalleliyle olan hikayesini ekrana getirecek.

Aşk, entrika ve komedi bir arada

Atv'de pazartesi akşamları yayınlanacak Gençliğim Eyvah ilk bölümünde Arif ve Zekeriya'nın hayatlarını değiştirecek bir gelişme yaşanır. Zola ve Çavi adında iki İtalyan'ın mahalleye gelmesi iki düşman kebapçıyı iş birliği yapmaya zorlar. Elinde fotoğrafla babasını arayan Çavi, bütün dengeleri bozacaktır. Zola ise mahallenin güzel kızı Azra'ya aşık olur. Fakat Azra Arif'in oğlu Ahmet'le gizli bir aşk yaşamaktadır. Gençliğim Eyvah, bu hikaye üzerinden zaman zaman geçmişe gidecek ve sırlar, yalanlar, entrikalarla dolu Asmalı ve Bozoğlu ailelerinin hikayesini seyirciyle buluşturacak.

Gençliğim Eyvah, ilk bölüm heyecanı

Yaz akşamlarının eğlenceli dizisi olmaya hazırlanan Gençliğim Eyvah, ilk bölümdeki hareketli sahnelerle seyircinin dikkatini çekmeyi hedefliyor. Genç, yaşlı birçok başarılı oyuncuyu bir araya getiren dizi pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmak istiyor. Gençliğim Eyvah 1. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

15-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar