Gençliğim Eyvah 3. Bölüm izle

Gençliğim Eyvah 3. Bölüm izle
Yeni dizi Gençliğim Eyvah yaz akşamlarına neşe getirmeye devam ediyor. İlk bölümüyle dikkatleri üzerine çeken dizi, yine çok güldürecek. Gençliğim Eyvah 3. Bölüm izle!

Süreç Film'in yeni projesi Gençliğim Eyvah yaz akşamlarına renk katıyor. Atv'de yayınlanan Gençliğim Eyvah ilk iki bölümü ile dikkatleri üzerine çekmiş ve izleyici tarafından beğenilmişti. Levent Ülger ve Cengiz Bozkurt'un başrollerde olduğu dizi pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden biri olmayı başardı. Gençliğim Eyvah 3. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Gençliğim Eyvah 3. Bölüm izle!

Gençliğim Eyvah yaz akşamlarına neşe katıyor

Adanalı Asmalı ve Urfalı Bozoğlu ailelerinin serüvenini konu alan romantik komedi dizisi Gençliğim Eyvah, yaz akşamlarına yeni bir renk kattı. İstanbul'daki Beykoz Kundura Fabrikası platosunda çekilen dizi usta ve tecrübeli oyuncularla genç oyuncuları bir araya getiriyor. İki kebapçı aile arasında geçmişten gelen bir düşmanlığın komik sahnelerle anlatıldığı Gençliğim Eyvah dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Yılmaz oturuyor. Senaryosu Ayhan Bariş Başar ve Ünal Yeter'in kaleminden çıkan Gençliğim Eyvah pazartesi akşamları saat 20:00'da Atv ekranlarından seyirciyle buluşuyor.

İlk bölümle dikkat çekmişti

Gençliğim Eyvah 3. bölümü ile bu akşam yayında olacak. Gençliğim Eyvah dizisinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü. Sevilen oyuncular, Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Burak Tozkoparan, Ekin Mert Daymaz, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Ecem Atalay, Kemal Uçar dizinin kadrosunda yer alıyor. Sırlarla dolu bir düşmanlık hikayesi mahalleye gelen iki yabancı ile farklı bir boyuta taşınır ve Arif ile Zekeriya işbirliği yapmak zorunda kalır. İlk bölümle dikkat çeken Gençliğim Eyvah 3. Bölümü ile bu akşam ekranda olacak.

Gençliğim Eyvah 3. Bölümde neler olacak?

Gençliğim Eyvah 3. Bölümde Arif ve Zekeriya ortaya çıkan ve eşlerinin gördüğü DNA testi sebebiyle çok zor durumdadır. İkisi de hem evden hem de dükkanlardan kovuldular. Hem işsiz hem de evsiz kalan eski sırdaşlar şimdi ne yapacak? Bu sırada Zola ve Azra arasında başlayan yakınlaşma dikkat çekiyor. Ahmet Azra'ya masumiyetini anlatmaya çalışırken bu yakınlaşma sorunları daha da büyütecektir. Zola, ise hayatının sırrını tam da aşkının peşinden koşarken öğrenecek. Gençliğim Eyvah 3. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

29-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar