Gülsim Ali İlhan Al Sancak Dizisindeki Karakterini Anlattı

Gülsim Ali İlhan Al Sancak Dizisindeki Karakterini Anlattı
TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Al Sancak Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizide Nadya karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan karakterini anlattı.

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ve seyirciden tam not alan yeni dizi Al Sancak ekranların yeni askeri ve savaş dizisi olarak öne çıkmayı başardı. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan tarafından kaleme alınırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Can Emre oturuyor. TSK’da yer alan özel kuvvetlere bağlı bir timin hikayesini ekrana getiren dizide Uğur Güneş ile başrol oynayan ünlü isim Gülsim Ali İlhan dizide Nadya karakteri olarak seyirci karşısına çıkıyor. Dizide ana kadın olarak yer alan Gülsim Ali İlhan dizideki karakterini anlattı.

Nadya Sürprizlerle Dolu

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelmeye başlayan Al Sancak Dizisi seyirciyle buluştu. Uzun bir hazırlık sürecinin ardından ekrana gelen dizide Nadya karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan Nadya’yı anlattı. İlhan “Nadia sürprizlerle dolu bir karakter, her yeni bölümde onun hakkında bambaşka şeyler öğreniyor ve ilgi duyuyorum. Zekasını kullanarak yenemeyeceği insan yok, aldığı ağır eğitimler sayesinde zorluklara göğüs gerebilen bir yapıda. Benim Nadia karakterinin en sevdiğim özelliği ise sabır. Onun için sabır boyun eğmek değildir. Sabır, mücadele demektir” ifadelerini kullandı.

Nadya’ya Alışmam Zaman Aldı

Ünlü ve güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan dizide canlandırdığı karakterin özelliklerini anlatırken aynı zamanda kendi özelliklerine de değindi. Güzel oyuncu karakterle ilgili olarak “Geçmişi ve geleceği dışında, bende olmayan karakteristik özelliklerine alışmak zaman aldı. Yaklaşık 3 aylık bir askeri eğitim aldım. Ayrıca dövüş eğitimi de aldım. Her gün sabahtan akşama kadar ağır bir tempoda hazırlandım” ifadelerini kullandı. İlhan son olarak “Mehmetçiğimizin kahramanlık hikayesini anlatacağımız Al Sancak gibi özel bir projede yer aldığım için gurur duyuyorum ve çok heyecanlıyım. Bu senaryoyu ilk okuduğumda da çok etkilenmiştim. Eminim ki izleyiciler de benim kadar etkilenecek” ifadelerini kullandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Al Sancak her Perşembe akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

21-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar