Hakan Kurtaş 'Kadın'da hangi karaktere hayat verecek?

Hakan Kurtaş 'Kadın'da hangi karaktere hayat verecek?
Reyting rekorları kıran Kadın dizisinin kadrosuna bir yeni isim daha eklendi. Son dönemde adından sıkça söz ettiren yakışıklı oyuncu Hakan Kurtaş, Kadın dizisinde..

Yeni sezonu ile reyting rüzgarları estiren efsane dizi Kadın'ın kadrosuna yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın vedasının ardından diziye dahil olan oyunculara yakışıklı oyuncu Hakan Kurtaş'ta eklendi. Kadın dizisinin yeni oyuncusu Hakan Kurtaş kimdir? Hakan Kurtaş daha önce hangi dizilerde rol aldı? 

HAKAN KURTAŞ, KADIN'DA!

3. sezonu ile Fox Tv ekranlarında fırtınalar estiren Kadın dizisi hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi Kadın, yeni sezonunda iki önemli başrol oyuncusuna veda ederken yeni isimleri de bünyesine ekliyor. MEDYAPIM ve MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin kadın başrol oyuncusu yani Özge Özpirinçci'nin canlandırdığı Bahar karakterinin hayatı gitgide zidana dönüyor. 2. sezon finali bölümünde Bahar. Sarp, Arif ve Hatice'nin geçirdiği kaza ile sonlanmıştı. Diziyi yakından takip edenler tüm yaz boyunca Bahar. Sarp, Arif ve Hatice'nin başına ne geldiğini merak etti. Yeni sezonun başlaması ile ilk bölüm reyting rekorları kırdı. İlk bölümde Bahar. Sarp, Arif ve Hatice'nin hastanede yoğun bakımda olduğu görüldü. Durumları iyiye gidiyor derken, Hatice ve Sarp geçirdikleri kazadan kurtarılamadı. Ve Sarp karakterini canlandıran Caner Cindoruk ve Hatice karakterini canlandıran başarılı oyuncu Bennu Yıldırımlar diziden ayrıldı. Diziye veda eden isimlerin yanı sıra yeni katılan isimlerde oldu. Bunlardan biride son zamanların popüler erkek oyuncusu Hakan Kurtaş oldu. Peki Hakan Kurtaş dizide hangi karaktere hayat verecek? Hakan Kurtaş'ı daha önce hangi dizilerde gördük?

HAKAN KURTAŞ HANGİ KARAKTERE HAYAT VERECEK?

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Ahu Yağtu, Ahmet Rıfat Şungar, Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil, Pınar Çağlar Gençtürk, Şerif Erol ve Hümeyra'nın paylaştığı dizinin kadrosuna katılan Hakan Kurtaş'ın henüz hangi karaktere hayat vereceği açıklanmadı.  Çarpışma, 8.Gün, Dolunay, Seddülbahir 32 Saat, Son Aşk,  A.Ş.K. ve Bir Çocuk Sevdim dizilerinde rol alan yakışıklı oyuncunun canlandıracağı karakter en çok merak edilenler arasında. İşte Hakan Kurtaş'ın rol aldığı diğer yapımlar..

Hakan Kurtaş'ın Oynadığı Diziler
2018- Çarpışma – Show TV – Uluç Bayraktar
2018 – 8.Gün
2017 – Dolunay
2015 – Seddülbahir 32 Saat
2013 – Son Aşk
2013 – A.Ş.K.
2011 – Bir Çocuk Sevdim

Hakan Kurtaş'ın Oynadığı Filmler
2017 – Martıları Efendisi – Mehmet Ada Öztekin
2017 – Bölük – Aytaç Ağırlar
2016 – Saruhan – Emre Konuk
2016 – 91.1 – Mustafa Haktanır
2013 – Grueling and His Wife – Esme Madra
2011 – Vücut – Mustafa Nuri

Hakan Kurtaş'ın Oynadığı Tiyatro Oyunları
2010 – Dot Punk Rock – Rıza Kocaoğlu
2010 – Avaz Avaz – Aralık Hareketi
2011 – Kutlama/Festen – Murat Dalbatan
2012 – Beautiful Burnout/Süpernova – Murat Dalbatan
2017 – İstila – Sami Berat Marçalı

Ödülleri
2011 – 16.Sadri Alışık Ödülleri – Efes Özel Ödülü
2011 – 18. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali – Umut Vaat Eden Erkek Oyuncu Ödülü
2012 – Oyuncular Sitesi Prestij Ödülleri – Umut Vaat Eden Oyuncu Ödülü

31-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar