Hande Ataizi’nden Kenan İmirzalıoğlu’na Şok İfadeler!

Hande Ataizi’nden Kenan İmirzalıoğlu’na Şok İfadeler!
Magazin dünyasında bugün adeta yer yerinden oynadı. Güzel oyuncu Hande Ateizi Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na fena yüklendi. İşte detaylar!

Magazin dünyası ve sosyal medya bugün adeta bir depremle sarsıldı. Gündeme öyle bir haber düştü ki yer yerinden oynadı. Uzun yıllardır ekranda olmayan başarılı oyuncu Hande Ataizi’nin bir youtube kanalında dile getirdiği Kenan İmirzalıoğlu’yla alakalı ifadeler adeta şok etkisi yarattı. Güzel oyuncu katıldığı yayında başarılı oyuncuyla ilgili yenilir yutulur olmayan öyle ifadeler kullandı ki herkes bir anda neler oluyor sorusunu sormaya başladı. Güzel oyuncu Hande Ataizi başarılı oyuncu ve şu sıralar Kim Milyoner Olmak İster’in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili olarak “onu hiç yetenekli bulmuyorum” ifadelerini kullanırken aynı röportajda Kıvanç Tatlıtuğ’u ise adeta yere göğe sığdıramadı. Bu gelişmenin ardından sosyal medyada gündem olan haberle ilgili binlerce yorum yapıldı. İşte detaylar!

Kenan İmirzalıoğlu’nu Hiç Yetenekli Bulmuyorum!

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Hande Ataizi Ertem Şener’in youtube kanalına konuk oldu ve soruları cevaplandırdı. Güzel oyuncu yayında kendisiyle ve gündemle ilgili sorulara cevap verirken Ertem Şener’in sorduğu bir soru üzerine adeta şok ifadeler kullandı. Magazin dünyasında ve sosyal medyada bir anda gündemin ilk sırasına oturan ifadeler karşısında herkes şok oldu. Güzel oyuncu Hande Ataizi Kenan İmirzalıoğlu’yla alakalı olarak “Kenan İmirzalıoğlu’nu yetenekli bulmuyorum ve beğenmiyorum. Sokaktan geçen bir adamı al, daha doğal ve daha iyi oynar” yorumunda bulundu. Ataizi’nin bu ifadeleri bir anda gündem olurken konuyla ilgili Kenan İmirzalıoğlu cephesinden şimdilik herhangi bir açıklama ya da cevap gelmedi.

Hande Ataizi Tam Olarak Neler Söyledi?

Güzel oyuncu Hande Ataizi başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu hakkında şok ifadeler kullanarak gündem olurken röportajın ilgili kısmında tam olarak şu ifadeler yer aldı. Ertem Şener’in sorularına açık yüreklilikle cevap veren Ataizi kendisine sorulan “keşke şununla aynı dizide, filmde oynasam dediğin oldu mu” şeklindeki bir soruya “Kıvanç Tatlıtuğ’u çok beğeniyorum. Çok iyi bir oyuncu, onunla bir projede yer almak isterim. İnanılmaz bir oyuncu. Organize İşler’de mükemmel oynamıştı. Kenan İmirzalıoğlu’nu ise yetenekli bulmuyorum ve beğenmiyorum. Sokaktan geçen bir adamı al, daha doğal ve daha iyi oynar” ifadelerini kullandı. Bu ifadelerle gündem olan Hande Ataizi’ne cevap gelecek mi gelmeyecek mi merak edilmeye başlandı.

18-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar