Hekimoğlu 37. Bölüm İzle

Hekimoğlu 37. Bölüm İzle
Hekimoğlu 37. Bölüm İzle; 16 Şubat Salı akşamı 37. Bölümüyle ekrana gelen Hekimoğlu Dizisinin yayınlanan 37. Bölümünü canlı, tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 37. Bölüm İzle; oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın rol aldığı Hekimoğlu bu akşam 37. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Aksi, asosyal, kendini beğenmiş ve dik kafalı bir doktor olan ateş Hekimoğlu ve ekibinin hikayesini anlatan ve tanı konulamayan tedavisi imkansız gibi görünen hastalıkların çaresinin anlatıldığı Hekimoğlu dizisi ikinci sezonuyla ekranlara geliyor. Reytinginin düşük olmasına rağmen kendisine özel bir seyirci kitlesi oluşturmayı başaran Hekimoğlu her hafta Salı akşamları heyecanla bekleniyor. Uyarlama bir dizi olan Hekimoğlu özellikle son haftalarda Ateş Hekimoğlu’nun başının kullandığı ağrı kesicilerle dertte olması sebebiyle ayrı bir heyecanla takip ediliyor.

Hekimoğlu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Hekimoğlu son yayınlanan bölümde yine seyircisini ekrana bağlamayı başardı. Komiser Mahir tarafından iyice köşeye sıkıştırılan Ateş Hekimoğlu hiçbir yerden ağrı kesici ilaçlarını alamamaktadır. Bunun üzerine Doktor İpek tarafından hastası elinden alınır ve eve gönderilir. Ateş Hekimoğlu ise Doktor İpek’e kapısına geleceğini ve kendisinden yardım dileneceğini söyler ve eve gider. Ve dediği gibi de olur. Doktor İpek hastanın tanı ve tedavisi için en sonunda Ateş Hekimoğlu’ndan yardım talep eder.

Hekimoğlu 37. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu bu akşam yine heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Komiser Mahir’in ısrarla hapse attırmaya çalıştı Ateş Hekimoğlu için mahkeme günü gelmiştir. Tüm çevresi Ateş Hekimoğlu’na yardım etmeye çalışmakta ve onu bu durumdan kurtarmak istemektedir. Ancak bu sırada Ateş Hekimoğlu kimsenin beklemediğini yapar ve kendisini bir rehabilitasyon merkezine yatırır. Bu durum karşısında mahkeme heyeti Hekimoğlu hakkında nasıl bir karar verecektir? Hekimoğlu rehabilitasyon merkezinde neler yaşayacaktır. Öbür taraftan ise hastanede yine kritik bir vaka yaşanmaktadır. Bir yangının ortasında bir itfaiyeci adeta donmaya başlamıştır. Bu olay Hekimoğlu olmadan çözülebilecek mi derken Doktor Zeynep bu kritik vaka için kritik bir tedavi yöntemi uygulamaya başlar. Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00’da ekranlara geliyor.

16-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar