Hekimoğlu 51. Bölüm İzle (Final)

Hekimoğlu 51. Bölüm İzle (Final)
Hekimoğlu 51. Bölüm İzle (Final); 25 Mayıs Salı 51. Final bölümüyle ekrana gelen Hekimoğlu Dizisinin yayınlanan 51. final bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 51. Bölüm İzle (Final); Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’ın rol aldığı Hekimoğlu bu akşam saat 20.00’da 51. Bölüm olan final bölümüyle Kanal D’de seyirci ile buluşuyor. İki sezondur ekranlarda olan ve adeta bir fenomene dönüşen buna rağmen ne yazık ki reytinglerde aradığını bulamayan ve bu yönüyle de artık final kararı verilen Hekimoğlu bu akşam son kez seyirci karşısına çıkıyor. Başlarken oldukça iddialı bir başlangıç yapan ve iyi bir kadroyla yola çıkan ancak seyirciye bir türlü ulaşamayan ve reytinglerde 10 – 20. sıralar bandında takılıp kalan dizi için sonunda üzülerek de olsa kanal final kararı almak zorunda kaldı. ABD menşeli Dr. House dizisinden Türkiye’ye uyarlanan dizi 51. Bölüm sonra final yaparak ekranlara veda ederken bu akşam son kez seyirci huzuruna çıkacak ve son kez yayınlanacak. Hekimoğlu 51.bölüm bu akşam sat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D ekranlarının sevilen ancak şanssız dizisi Hekimoğlu bu akşam son kez sevenleriyle birlikte olacak. Aksi, ters, dediğim dedik ve ukala bir doktor olan Doktor Ateş Hekimoğlu’nun hikayesinin anlatıldığı dizinin yayınlanan son bölümünde Ateş Hekimoğlu hem yeni bir ekip kurmak hem de bir hastasına teşhis koyabilmek için çabalamaktadır. Ancak ne yazık ki bu sefer şanslı değildir ve hastası kaybedilir. Hekimoğlu ise yeni ekibinde kimlerin olacağını kafasında belirlemiştir.

Hekimoğlu 51. Bölümde (Final) Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve OJO Pictures tarafından hazırlanan uyarlama dizi Hekimoğlu bu akşam son kez seyirciyle buluşuyor. İki sezondur ekranlarda olan Hekimoğlu bu akşam yayınlanacak olan 51. Bölümüyle final yaparak ekranlara veda ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde adli tıp teknikeri olan İrem bir anda halüsinasyonlar görmeye ve üzerinde çalıştığı kadavraların bir anda canlanarak kendisine saldırdıklarını görmeye başlar. Bunun üzerine bu ilginç vakayla Hekimoğlu ilgilenmeye başlar. Hekimoğlu İrem’in neden böyle ataklar gördüğünü araştırmaya başlarken yanında kuracağı ekipten aday 7 kişi kalmıştır. Ateş Hekimoğlu ve bu yedi kişi İrem’e neler olduğunu bulabilmek için canla başla çalışmaya başlarlar. Üstelik bu vaka üzerine Ateş Hekimoğlu ve Doktor Orhan yavuz bir iddiaya girmişlerdir. Bu iddiayı kim kazanacaktır? Hekimoğlu bu akşam ekrana gelecek 51. Final bölümüyle seyirciye veda ederken her zamanki klasik bölümlerinden biriyle seyirci huzuruna çıkıyor. Hekimoğlu bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor.

25-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar