Hekimoğlu 50. Bölüm İzle

Hekimoğlu 50. Bölüm İzle
Hekimoğlu 50. Bölüm İzle; 18 Mayıs Salı akşamı 50. Bölümüyle ekrana gelen Hekimoğlu dizisinin yayınlanan 50. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 50. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldrım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın rol aldığı Hekimoğlu bu akşam saat 20.00’da 50. Yeni bölümüyle Kanal D ekranında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon ikinci sezonu olan ve iki bölüm sonra 52. Bölümde final yapması beklenen ekranların tuhaf, ilginç, çarpıcı ve aykırı dizisi Hekimoğlu yabancı bir diziden Türkiye’ye uyarlanmış durumda. Başladığı günden itibaren kendisine has bir seyirci kitlesi oluşturmayı başaran ve ancak reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen dizi her bölüm Ateş Hekimoğlu’nun liderliğinde tanısı konulamayan ve tedavisi imkansız gibi görünen hastalıklara teşhis koymaya ve tedavi etmeye çalışmaktadır. Tüm bunları zaman zaman sinir bozucu zaman zaman da komik bir şekilde yapan Ateş Hekimoğlu ise çalıştığı yerde çok da fazla sevilmemekte buna karşın bir dahi olarak büyük saygı görmektedir. Hekimoğlu bu akşam ekrana gelecek 50. Bölümle saat 20.00’da Kanal D’de seyirciyle buluşuyor.

Hekimoğlu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının Salı akşamları yayınlanan sevilen ve fenomen haline gelen dizisi Hekimoğlu her bölüm seyirciye çarpıcı ve keyifli bölümler izlettiriyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ateş Hekimoğlu yeni bir ekip kurmak için 40 aday arasında seçim yapmaya çalışırken hastaneyi birbirine katar. Bu sırada tedavi etmeye çalıştıkları hava kuvvetlerinde jet pilotu olan hastasının da tedavisini tıp fakültesinin dekanı Doktor ipek’ten gizli yapmaya çalışmaktadır.

Hekimoğlu 50.Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarının aykırı, tuhaf ve tam bir fenomen olan dizisi Hekimoğlu bu akşam 50. Yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin ilginç karakteri ve diziye ismini veren Ateş Hekimoğlu bu bölümde de yine her zamanki tuhaflıklarıyla herkesi çileden çıkarıyor. Yeni ekip kurmak için çalışmalarına devam eden Hekimoğlu kalan 10 adayı kadın ve erkek diye iki gruba ayırarak onlardan yeni vakanın teşhisini ister. Başaranlar ekibe girerken başaramayanlar elenecektir. SMA hastası genç hayatının son anlarını yaşarken peş peşe farklı bulular ortaya çıkmaktadır. Bu arada Hekimoğlu ise poliklinikte başka bir hastayla ilgilenmekte ve ona özel bir şekilde davranmaktadır. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu bu akşam yine ilginç bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Dizi saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

18-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar