Hekimoğlu 48. Bölüm İzle

Hekimoğlu 48. Bölüm İzle
Hekimoğlu 48. Bölüm İzle; 4 Mayıs Salı akşamı 48.bölümüyle ekrana gelen Hekimoğlu dizisinin yayınlanan 48. bölümünü tekparça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 48. Bölüm İzle; Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın rol aldığı Hekimoğlu bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında 48. Bölümüyle ekrana geliyor. İkinci sezonunda olan ve birkaç bölüm sonra final yapacak olan Hekimoğlu her ne kadar reytinglerde umulan başarıyı yakalayamasa da kendine has tutkulu bir izleyici grubuna hitap etmeyi başardı. Dizi yabancı bir diziden uyarlama olarak ekrana gelirken asosyal ve kendini beğenmiş bir doktor olan Ateş Hekimoğlu ve ekibinin tanı departmanında iyileşmesi imkansız gibi görünen hastalara teşhis koyma ve tedavi edebilmek için verdiği mücadeleyi konu alıyor. Kanal D ekranlarının Salı akşamları ekrana gelen sevilen dizisi Hekimoğlu bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve bu sezon ikinci sezonunda olan Hekimoğlu dizisi her hafta heyecanlı konularla seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hekimoğlu ekibinden Doktor Emre Acar’ı kovar. Ekip her an dağılmak üzeredir. Mehmet Ali ise zaten istifa etmiş ve ayrılamaya karar vermiştir. Geriye kalan Doktor Zeynep ise Hekimoğlu için kalmaya devam edecek y ada o da bırakacaktır. Hekimoğlu ise her an daha da agresifleşmekte ve yalnızlaşmaktadır.

Hekimoğlu 48.Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında iki sezondur ekrana gelen ve salı akşamlarının sevilen yapımlarından olan Hekimoğlu bu sezon sonu itibari ile final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 48. Bölümünde yine heyecanlı olaylar seyirciyi bekliyor. Doktor Ateş Hekimoğlu’nun ekibinde kimse kalmamıştır. Doktor İpek ve Doktor Orhan ona yeni bir ekip kurması için baskı yapsalar da o bunu kabul etmez. Bu arada bir hasta Ateş Hekimoğlu’nun dikkatini çeker. Hastanın ateşi hiç düşmemektedir. Her ne kadar yeni bir hasta almama konusunda kararlı da olsa Ateş Hekimoğlu bu hastaya hayır diyemeyecek ve bu hastanın nesi olduğunu bulmaya çalışacaktır. Kimse ona yardım etmese de Ateş Hekimoğlu yine bir sürpriz sonuçla herkesi şaşırtmayı başaracaktır. Hekimoğlu bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

04-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar