Hekimoğlu 49. Bölüm İzle

Hekimoğlu 49. Bölüm İzle
Hekimoğlu 49. Bölüm İzle; 11 Mayıs saıakşamı49.yeni bölümüyle ekrana gelen Hekimoğlu Dizisinin yayınlanan 49. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 49. Bölüm İzle; Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay’ın rol aldığı Hekimoğlu bu akşam 49. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve bu sezon sonu itibari ile final yapacak olan fenomen dizi Hekimoğlu ne yazık ki reyting kurbanı olan dizilerden biri olarak kayıtlara geçecek. Yabancı bir diziden uyarlanan ve bir kesim seyircinin tutku ve bağlılıkla takip ettiği dizi ne yazık ki genele hitap edemeyerek reytinglerde gerilerde kaldı ve bu da onun sonunu getirdi. Asosyal, itici, kendinden başkasını sevmeyen bir doktor olan Ateş Hekimoğlu’nun olağanüstü zekasıyla iyileşmesi imkansız gibi görünen hastalara koyduğu teşhislerin konu edindiği dizi bu akşam 49.yeni bölümüyle saat 20.00’da ekranlara geliyor.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Hekimoğlu her hafta ilginç konu ve hikayesiyle ekranlara geliyor. Doktor Ateş Hekimoğlu ve ekibinin ilginç hastalıklara koydukları tanının konu edinildiği ve her hafta seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin yayınlanan son bölümünde Ateş Hekimoğlu ekibinin ayrılmasıyla tek kalmış ve bir vakaya tek başına müdahale etmek zorunda kalmıştır. Buna karşın tespit ve teşhislerinde her zamanki gibi yine yanılmamıştır. Ancak Doktor İpek Ateş Hekimoğlu’ndan bir ekip kurmasını ısrarla istemektedir.

Hekimoğlu 49.Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarının sevilen ve çarpıcı dizisi Hekimoğlu bu akşam 49. yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Ateş Hekimoğlu ile Doktor İpek arasında tam bir savaş sürüyor. Ateş Hekimoğlu kendisinden ekip kurmasını isteyen Doktor İpek’e cevap olarak 40 tane adayla karşılık verir. Hekimoğlu hastanede peşinde 40 adayla gezinmekte ve onlar arasından en iyiyi seçmeye çalışmaktadır. Bu arada da yeni bir vaka gelmiştir. Silahlı kuvvetlerde savaş pilotu olan Gamze Yüzbaşı bir eğitim sırasında olağan dışı bir durumla karşılaşır. Gamze Yüzbaşı gözleriyle duymaya başlamıştır ve bu durum karşısında da Ateş Hekimoğlu’na gelir. Ona referans olan ise Ateş Hekimoğlu’nun eski ekibinde görevli Doktor Mehmet Ali’dir. Bu ilginç vaka, Mehmet Ali ve peşinde 40 adayla Hekimoğlu bu akşam saat 20.00’da Kanal d ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

11-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar