Hekimoğlu 39. Bölüm İzle

Hekimoğlu 39. Bölüm İzle
Hekimoğlu 39. Bölüm İzle; 2 Mart Salı akşamı 39. Bölümüyle ekrana gelen Hekimoğlu dizisinin yayınlanan 39. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 39. Bölüm İzle; Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın rol aldığı Hekimoğlu 39. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan dizi her hafta heyecanlı ve gerilimli bölümlerle ekrana gelirken seyircisini de oldukça mutlu ediyor. Reytinglerinin düşük olmasına karşın tutkulu bir seyirci grubuna hitap eden dizi son bölümlerde Ateş Hekimoğlu’nun başına gelenlerle iyice heyecanlanmış durumda. Agresif, bencil, kendini beğenmiş ancak dahi denilebilecek bir doktor olan ateş Hekimoğlu ve ekibinin kurtarılması imkansız denen hastaları kurtarma çabalarını anlatan Hekimoğlu dizisi her hafta Salı akşamlar saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D’nin başarılı yapımlarından Hekimoğlu yayınlanan son bölümde heyecanlı bir bölümle ekrana geldi. Ateş Hekimoğlu poliklinikte tedavi görevi yaparken hastalarla yaşanan heyecanlı anlar ve sonunda sadece Ateş Hekimoğlu’na güvenen ve tecavüze uğrayan bir genç kızın yaşadıklarının ekrana taşındığı bölümde Ateş Hekimoğlu ve tecavüze uğrayan genç kız en sonunda birbirlerini terapi etmişlerdi.  

Hekimoğlu 39. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Hekimoğlu bu akşam yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 39. Bölümünde yine heyecanlı analar seyirciyi bekliyor. Genç bir kız olan Aslı ve annesi trafik kazası sonrası hastaneye getirilmişlerdir. Aslı doğduğundan itibaren hiç acı hissetmemektedir. Bu durum karşısında Hekimoğlu Aslı’ya pek çok test uygulamaya başlar. Ancak Aslı bunları kabul etmek istemez ve annesini görmeye çalışır. Bu sırada da kendisinin durumu ağırlaşır. Hekimoğlu ve ekibi Aslı ve annesini kurtarmaya çalışırken oldukça gerilimli anlar onları beklemektedir. Bu arada hastanede yeni göreve başlayan Sevda Hemşire herkesin dikkatini çeker. Sevda Hemşire ve Doktor Orhan için ise Doktor Mehmet Ali ve Doktor Ateş Hekimoğlu iddiaya girerler. Bu iddiayı kimin kazanacağı oldukça merak uyandırmaktadır. Öbür taraftan Doktor İpek yeni biriyle akşam yemeğine çıkar ancak Ateş Hekimoğlu İpek’i ve o yeni tanıştığı kişiyi rahat bırakmaya niyetli değildir. Hekimoğlu bu akşam yine heyecanlı bir bölümle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle bululacak.

02-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar