Hekimoğlu 43. Bölüm İzle

Hekimoğlu 43. Bölüm İzle
Hekimoğlu 43. Bölüm İzle; 30 Mart Salı akşamı 43. Bölümüyle ekrana gelen Hekimoğlu dizisinin yayınlanan 43. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 43. Bölüm İzle; Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın rol aldığı Hekimoğlu bu akşam 43. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan dizi Salı akşamlarının kendine has bir seyirci grubu oluşturan fenomen yapımlarından biri olmayı başardı. Her ne kadar reytinglerde iyi bir durumda olmasa da oldukça çok sevilen dizinin gelecek sezon için yayınlanmayacağı ve bu sezon final yapacağı konuşuluyor. Uyarlama bir dizi olan Hekimoğlu’nda Doktor Ateş Hekimoğlu ve ekibi hastaneye gelen ve tanı konulamamış hastaların teşhisi ve tedavisiyle ilgilenmektedir. Doktor Ateş Hekimoğlu’nun agresif, asosyal ve kendini benmiş halleri etrafındakileri ondan uzaklaştırmaktadır. Dizinin 43. Bölümünde yine heyecanlı anlar seyirciyi bekliyor. Hekimoğlu bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D ekranlarının sevilen ve sosyal medyada en çok konuşulan yapımlarından olan dizisi Hekimoğlu yayınlanan son bölümde oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. Bir uçak yolculuğunda olan Doktor Ateş ve Doktor İpek uçakta baş gösteren bir salgınla mücadele etmek ve yetersiz şartlarda bu salgını önlemek için ellerinden geleni yaptılar. Ateş Hekimoğlu ise sonunda salgını kendine has bir yöntemle durdurmayı başardı.

Hekimoğlu 43. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında ikinci sezonuyla ekrana gelen Hekimoğlu dizisi bu sezon sonunda final yapacak gibi görünse de ekrana her hafta heyecanlı bölümler getirmeye devam ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Mehmet Ali’nin verdiği bir karar bir hastayı ölümle burun buruna getirir. Hekimoğlu ve Mehmet Ali farklı düşünürken Hekimoğlu Mehmet Ali’nin teklifini kabul eder ve onun savundu tedaviyi uygular. Bu ise hastayı zor bir durumda bırakır. Mehmet Ali yaptığı bu hatayla yüzleşmeye çalışırken bir yandan da ailesiyle yeniden bir araya gelir. Annesiyle ve babasıyla buluşan Mehmet Ali için duygusal anların yaşandığı bir bölüm olur. Mehmet Ali için kırılma noktalarından biri olan bu bölümde Mehmet Ali hastasını kurtarabilecek midir? Hekimoğlu bu akşam 43. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D’de seyirciyle buluşuyor.

30-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar