Hekimoğlu 44. Bölüm izle

Hekimoğlu 44. Bölüm izle
Hekimoğlu 44. Bölüm izle; 6 Nisan Salı akşamı 44. Bölümüyle ekrana gelen Hekimoğlu dizisinin yayınlanan 44. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 44. Bölüm izle; başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç şaşmaz ve damla Colbay’ın rol aldığı Hekimoğlu bu akşam saat 20.00’da 44. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Fenomen haline gelen dizi her hafta Salı akşamları artık tutkunu olduğu seyirciyi ekrana kilitlerken hikayesiyle de oldukça ilginç geliyor. Uyarlama bir dizi olan ve asosyal bir doktorun olağanüstü zekasıyla hastaları kurtarabilmek için koyduğu teşhisleri ve bu arada çevresini çok takmamasını ve kendine has yöntemleriyle hastalarıyla iletişim kurmasını anlatan Hekimoğlu her hafta heyecanla izleniyor. Reytinglerde pek fazla umulanı veremeyen ve oldukça gerilerde olan dizi için sezon sonu final yapıp yapmayacağı tartışılıyor. Bu akşam 44. Bölümüyle ekrana gelecek Hekimoğlu saat 20.00’da Kanal D’de.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL ZİLE!

Kanal D ekranlarında Salı akşamlarının fenomen yapımlarından olan Hekimoğlu sın yayınlanan bölümde seyirciyi ekrana bağlamayı başardı. Özellikle son analarını yaşayan bir hastanın kurtarılıp kurtarılamayacağı heyecanının yaşandığı bölümde yanlış kararlar bir hastanın tüm bağışıklını yok ederken onu ölümle burun buruna getirir. Sonunda hayatını kaybeden hastanın aslında çok basit bir hastalıktan öldüğü Hekimoğlu tarafından anlaşılacaktır.

Hekimoğlu 44. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D’nin sevilen ve kendisine has özel bir seyircisi bulunan dizisi Hekimoğlu bu akşam yine ekrana heyecanlı ve gerilimli bir bölümle geliyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 44. Bölümünde Doktor Orhan yıllardır hastası olan Nihat’a kardeşinden ilik nakli yapmaya hazırlanmaktadır. Ancak tam nakil gerçekleşecekken küçük çocuğun hapşırması bir anda her şeyi karıştırır. Doktor Orhan hapşıran kardeşin neyi olduğu hakkında yardım etmesi için Hekimoğlu ile konuşur. İlik nakli yapabilmek için beş günleri vardır ve bu sürede hapşıran çocuğun neyinin olduğunun bulunması gerekmektedir. Ancak bu zaman içinde ilik nakli bekleyen abinin durumu ağırlaşır, öbür taraftan hapşıran küçük kardeşte de başka belirtiler görünmeye başlar. bu durum karşısında aile iki çocuğundan birinden vazgeçmek durumda kalır. Hekimoğlu bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Hekimoğlu bu akşam 44. Bölümle saat 20.00’da Kanal D’de.

06-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar