Hekimoğlu 46. Bölüm İzle

Hekimoğlu 46. Bölüm İzle
Hekimoğlu 46. Bölüm İzle; 20 Nisan Salı akşamı 46. Bölümüyle ekrana gelen Hekimoğlu dizisinin yayınlanan46. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 46. Bölüm İzle; Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın rol aldığı Hekimoğlu bu akşam saat 20.00’da 46. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve maalesef arzu ettiği reytingleri bir türlü elde edemeyen Hekimoğlu için bu sezon son gibi görünüyor. Devam edip etmeyeceği belli olmayan ve seyircinin çok sevdi fenomen haline gelen Hekimoğlu dizisi asosyal bir doktor olan Ateş Hekimoğlu ve onun ekibinin hikayesini anlatıyor. Tanı konusunda tam bir dahi olan Ateş Hekimoğlu bu başarısına rağmen kimse onunla çalışmak istememektedir. Asosyal biri olan ve aynı zamanda kendini benmiş ve sistemle sorunu olan Ateş Hekimoğlu aynı zamanda kimsenin teşhisini koyamadığı ve tedavi edemediği hastaları kurtarmasıyla da ünlüdür. Hekimoğlu bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında ekrana geliyor.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Hekimoğlu yayınlanan her bölümünde kendini takip eden seyircisini ekrana kilitlemeyi sürdürüyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ateş Hekimoğlu ayrılma kararı alan Mehmet Ali’yle çatışmaya devam etmektedir. Her ne kadar Doktor İpek ve Doktor Yavuz Mehmet Ali’nin hastanede kalması için çaba harcasalar da Hekimoğlu bu konuda hiçbir girişimde bulunmaz.

Hekimoğlu 46. Bölümde Seyirci Neler Yaşayacak?

Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve sevilen dizi Hekimoğlu bu akşam 46. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde Hekimoğlu ve ekibi yine zor bir vaka üzerinde çalışmaktadırlar genç birinin hastalığının ne olduğunun bulunması için önlerinde az bir zaman vardır. bu arada Hekimoğlu ile Mehmet Ali arasındaki çekişme had safhaya ulaşmıştır. İstifa eden Mehmet Ali başka hastanelerle görüşmelere başlamıştır ancak garip bir şekilde bu görüşmeler sabote edilmektedir ve Mehmet ali bunu yapanın Hekimoğlu olduğunu düşünmektedir. Ancak bu görüşmeleri sabote eden Ateş Hekimoğlu değildir. Öbür taraftan Doktor İpek Mehmet Ali’nin hastanede kalması için çalışmalarına devam etmektedir. Bunun için Mehmet Ali’ye kendi ekibini kurnasını ve Hekimoğlu’ndan bağımsız çalışmasını teklif eder. Hekimoğlu ve Mehmet Ali arasında ise gerilimli bir kavga sürüp gitmektedir. Hekimoğlu bu akşam 46. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

20-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar