Hercai 43. Bölüm İzle!

Hercai 43. Bölüm İzle!
Hercai 43. Bölüm İzle; Aslan'a Reyyan'a sürekli yakınlaştığı için meydan okuyan Miran'a ne olacak? Hercai 43. bölüm ful izlemek için detaylar haberimizde!

Mia Yapım tarafından Barış Yöş yönetmenliğinde Mardin'in Midyat ilçesinde çekilen ve ünü dünyanın bir çok ülkesinde duyulan, aldığı ödüller ile sık sık adından magazinde ve basında söz ettiren Hercai 43. bölüm ile 16 Ekim Cuma akşamı atv ekranlarında yayınlanacak. Başrollerinde Ebru Şahin, Akın Akınözü, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide bu akşam Miran ve Aslan arasında ipler iyice gerilecek. Miran Reyyan'ı kaybetme korkusu ile başına nasıl dertler açacak? Merak edilen tüm detaylar  haberimizde. Hercai 43. bölüm İzlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

HERCAİ 43. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hercai son bölüm izle! Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak hercai dizisinde Miran ve Asalan arasında çekişme ve rekabet gitgide artıyor. Miran şüphelerinde haklı çıkar. Aslan resmen Miran'a deli gibi aşık olduğunu bile bile Reyyan'a kendisi ile nişanlanmayı teklif eder. Reyyan ise Miran ile arasına daha fazla sır girmemesi için çabalamaya başlamıştır. Aslan'dan öğrenmek istediği bilgiler için yanına gidince Miran'ın sabrı taşar. Azize, Aslan'ı Reyyan'dan uzak tutmak için yeni yollar denemeye başlar. Miran ve Aslan arasında çıkan Reyyan savaşında silahlar çekilir ve patlayan o silah kime denk gelmiştir? 

Zehra geri döndükten sonra kocasının Mehmet Aslanbey'i vurmadığını kanıtlama çabasına girer. Zehra notları kendisine veren Esma ile işbirliği yapmak için ayağına gider. Gizlice buluştuklarını gören Azize Esma'ya ne yapacak? Azize Zehra'nın çabasını yine boşa mı çıkaracak? Aslan'ın ortaya çıkması Azizeye farza gelmeye başlamıştır. Şadoğullarından sonra birde Aslan ile başa çıkmak Azizeyi güçten düşürmeye başlar. Azize'de Aslan'da yalnış üstüne yalnış yapmaya başlarlar. Gece'nin finalinde Reyyan Miran ile yuvasına dönecek mi? Zehra Hazar'ın şuçsuzluğunu isspat edebilecek mi? Hepsi bu akşam yayınlanacak Hercai 43. bölüm İzle haberimizde bulabilirsiniz. 

16-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar