Hercai 46. Bölüm İzle!

Hercai 46. Bölüm İzle!
Hercai 46. bölüm izle; Hercai dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak buradan izleyebilirsiniz.

Hercai 46. bölüm izle;ATV ekranlarının en çok izlenen dizisi Hercai yeni bölümü ile ekrana gelecek. Bu akşam ekranda olacak 46. bölümü internet üzerinden tek parça ve full HD olarak nasıl izlenir? Hercai dizisinin yeni bölümüne bu sayfa üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Hercai 46. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Hercai 46. Bölüm izle! ATV tarafından ekrana getirilen ve Mia Yapım imzası taşıyan Hercai dizisinde başrol olarak Akın Akınözü ve Ebru Şahin yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Oya Unustası, Ahmet Tansu Taşanlar, Serdar Özer, Gülçin Hatıhan, İlay Erkok, Cahit Gök, Güneş Hayat, Aydan Burhan, İnci Şen, AslıSamat, Ebrar Alya Demirbilek, Gökhan Yavuz, Ayda Aksel, Macit Sonkan ve Yusuf Bedir gibi isimler bulunuyor. Hercai dizisinin yönetmenliğini Barış Yöş yaparken senaristliğin Eda Tezcan üstleniyor.

Sevilen ve Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Hercai'de bu hafta Aslan'ın niyeti sonunda ortaya çıkıyor. Midyat'a gelmesinin ardındaki sebebden ve geçtiği günlerden Reyyan ile samimi olma düşüncesinden Miran işkillenir. Fırattan da yardım alarak Aslan'ın asıl geliş amacını bulurlar. Aslan aşık olduğu Reyyan'ın Miran ile evlenmesini kabullenemeiş ve Miran'ın canına kastetmiştir.  Fakat Miran bunu Aslan'ın yanına bırakacak mı? 

Azize'yi ise büyük bir sürpriz beklemektedir. Miran ve Reyyan konağa döner. Azize ise konağa geldiğinde karşıısında dimdik duran güçlü bir Reyyan ile karşılaşınca koltuğunun sallandığını düşünür. Reyyan ise artık eski Reyyan değildir ve yaşadıkları karşısında artık bambaşka biridir. Ve Azize tehlike olarak gördüğü Aslan için kafasında dönen planları nedir? 

Reyyan ve Miran'ın imkansılık dolu aşklarının anlatıldığı Hercai 46. Bölüm izlemek için detaylar haberimizde.

06-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar