Hercai 50. Bölüm İzle

Hercai 50. Bölüm İzle
Hercai 50. Bölüm İzle; 4 Aralık Cuma günü yayınlanan Hercai dizisinin son bölümünü canlı ve ful hd kalitesinde izlemek için tüm detaylar haberimizde!

Hercai 50. Bölüm İzle; Atv'nin sevilen dizilerinden biri olan Hercai bu akşam yeni bölüm ile yayınlanacak. İzleyicinde yeri büyük olan ve  

Mia Yapım imzalı Atv'nin sevilen dizisi Hercai, 4 Aralık Cuma akşamı 50. bölümüyle yayınlanacak. Bütün bir hafta boyunca yeni bölümün başlamasını bekleyen Hercai seyircileri ekran başında olacak. İnternette ve televizyon da binlerce kez izlenen dizinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak hangi siteler yayınlıyor? İzleyiciler, akşam yayınlanacak yeni bölümü nereden izleyebileceğine dair araştırma yapıyor. 

Dizinin yeni bölümünü izlemek için yapılması gerekenler şöyle. Bu sayfada bulunan bağlantıya tıklayarak Hercai 50. bölümünün tek parça ve full HD olarak bulunduğu internet adresine yönlendirilecekseniz. 'Hercai 50. Bölüm izle' hakkında merak ettiklerinize sayfayı kaydırarak kolay bir şekilde ulaşmanız mümkün. 

HERCAİ 50. BÖLÜM İZLE

Hercai 50. Bölüm İzle; Mia yapım tarafından Ali İlhan yönetmenliğinde Mardin'de çekilen Hercai dizisinin başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Azize AslanBey geçmişte yaşadığı kalp yangının acısını yıllarca çevresinde sevdiğim dediği tüm insanlara yaşatır. En çok ta Nasuh Şadoğlu ve ailesine. 

 HERCAİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Azize ve Nasuh sonunda gerçeklere kavuşurlar. Nasuh yıllardır Ayşe'ni koklayamamak ile üzülürken Azize büyük bir hatanın eşiğinden dönebilecek mi? Oğlu olduğunu öğrenen Hazar'ın ölüm emrini verdiği sağkolu Mahmut'a ulaşmak istese de başarılı olamaz. Elinde yapabileceği tek şey dua etmektedir. Sonunda Nasuh Hazar'a ulaşır. Azize'nin kim olduğunu Hazar'a anlatmak ister. 

Füsun ise büyük planlar içindedir. Aslan'ın ölümüne sebebiyet verenin Azize olduğuna inanmıştır. İntikamını almak için gözünü karartmıştır. Miran ise olayın artık çok dışında kalmıştır. Azize yıllarca üvey olarak büyütse de aslına Miran gerçek torunudur. Reyyan ise aşermelere ve duygusallığa başlamıştır. Hazar'ı kabullenmekte güçlük çeken Miran'ı yola getiren minik bir hayranı vardır. Gülhanım. Önceden hayranı iken şimdi gerçekten abisi olduğunu öğrenince Miran'ı en duygusal yerinden vurur ve Hazar ile Miran arasındaki buzlar çözülüverir. 

04-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler